Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Σταματούν οι εφημερίες στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Οι αντοχές ξεπεράστηκαν και η οργή ξεχείλισε.
Οι γιατροί του νοσοκομείου Λαμίας αφού εξάντλησαν κάθε προσπάθεια συνεννόησης με την διοίκηση του ιδρύματος, αφού ξεπέρασαν χάριν του λειτουργήματός τους όλα τα όρια υπομονής, στην σημερινή συνέλευσή τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δραστικά μέσα μήπως και κάποιος ακούσει τα προβλήματά τους.
Από την  Δευτέρα σταματούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο πρόγραμμα εφημεριών αφού έτσι κι αλλοιώς είναι απλήρωτοι από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μιλώντας στον FM-1 o γιατρός του ιδρύματος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο κος Τάσος Χρονάς , είχε προειδοποιήσει για αυτή την εξέλιξη αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά οι γιατροί ξεπέρασαν τις αντοχές τους:

Αυτή είναι και η απόφαση της σημερινής Γενικής Συνέλευσης των γιατρών του νοσοκομείου Λαμίας:
"Η Γενική Συνέλευση των γιατρών του Γ. Νοσοκομείου Λαμίας, σήμερα 16/7/13, ύστερα από δεκάδες επανειλημμένες προσωπικές παραστάσεις και παρεμβάσεις προς τη διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας τόσο του Δ.Σ.όσο και σύσσωμης της Γενικής Συνέλευσης, αποφάσισε ομόφωνα:
Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την απαράδεκτη καθυστέρηση πληρωμής των εφημεριών μας από τον Φεβρουάριο του 2013, που σύμφωνα με δηλώσεις αρμοδίου δεν πρόκειται να δοθούν πριν τις 27 Αυγούστου 2013, καταδικάζοντας σε απαράδεκτες συνθήκες ανέχειας εμάς και τις οικογένειες μας.
Δηλώνουμε την απόφασή μας να αντιδράσουμε αγωνιστικά στην αδιαφορία των αρμοδίων, σταματώντας από τη Δευτέρα 22/7/13 την παροχή υπηρεσιών εφημερίας του Νοσοκομείου Λαμίας.
Ενημερώνουμε το Φθιωτικό λαό πως την ευθύνη για την κατάσταση αυτή έχουν ακέραια το Υπουργείο Υγείας με την ενιαία αρχή πληρωμών και η διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας."

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου