Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ο Λαμιώτης Γρηγόρης Τσαλαφούτας 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα downhill

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα downhill (κατάβασης) και open αγώνας, στο Καρπενήσι.
Ήταν ο δεύτερος αγώνας στον οποίο συμμετείχε ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας (από τη Δίβρη Λαμίας) και παρά τη μικρή του εμπειρία σημείωσε άλλη μια μεγάλη επιτυχία.
Συμμετείχε στον open αγώνα καθώς δεν έχει ακόμα δελτίο σε κάποιο σύλλογο. Κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία του (Junior). Βέβαια ο εξαιρετικός χρόνος του του χάρισε και τη 2η θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 45 αθλητές.
Αξίζει να αναφέρουμε πως πρώτος ήταν ένας πολύ καλός Σκωτσέζος αθλητής.
Στην περίπτωση που είχε δελτίο και συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα καταλάμβανε την 3η θέση ανάμεσα σε 15 αθλητές που θα λέγαμε πως είναι η ελίτ των αγώνων κατάβασης στη χώρα. Μάλλον πολύ καλά για ένα δεκαεπτάχρονο!

Μετά το τέλος του αγώνα ο νεαρός αθλητής ήταν καταενθουσιασμένος με την επιτυχία και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον στήριξαν προσφέροντάς του το ποδήλατο που έτρεξε τον αγώνα, τον Παναγιώτη Χατζητσοπάνη και το Θανάση Καραγιαννίδη.

Σίγουρα θα δούμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες από τον Γρηγόρη...

mag24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου