Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τo pepla.blogspot.gr ευχαριστεί τον Κο Κοτρωνιά! (βίντεο)

Ξεπερνώντας κάθε όριο αβροφροσύνης,στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας ο Δήμαρχος Λαμίας Κος Κοτρωνιάς, ασχολήθηκε με το blog μας και με τα όσα γράφονται και σχολιάζονται σχετικά με τις άοκνες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των Λαμιωτών.

Σ'αυτή την απρόσμενη ''επίθεση φιλίας'' ο Δήμαρχος αναγνώρισε πως η κριτική που γίνεται προάγει το καταπληκτικό έργο της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία 15 χρόνια που έχει μετατρέψει την Λαμία σε πόλη που ονειρεύεται κανείς να ζει.
Στάθηκε ιδιαίτερα στα θετικά μηνύματα των Αντιδημάρχων και των δραστήριων υπηρεσιών του Δήμου που φέρονται ενθουσιασμένοι για την ανέξοδη τακτική διαφήμιση που τους γίνεται.

Σε μια απορροή του λόγου του μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως ο Νομικός Εκπρόσωπος του Δήμου θα είναι στην διάθεσή μας σε περίπτωση που κάποιος κακόπιστος αναγνώστης(γιατί δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί) θελήσει να προσφύγει στην δικαιοσύνη για κάτι που πιθανώς τον θίγει.

Επειδή δεν δόθηκε η ευκαιρία στον εκπρόσωπο της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο να ευχαριστήσει για τα καλά λόγια που ειπώθηκαν για την κίνηση (ο Πρόεδρος τήρησε ''ως όφειλε'' αυστηρά το Πρωτόκολλο και δεν του έδωσε τον λόγο) μέσα από αυτή την ανάρτηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε από βάθος καρδίας τον Κο Κοτρωνιά για τα καλά του λόγια και να του υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο να σχολιάζουμε τις πράξεις τις Δημοτικής Αρχής.

Η διαχειριστική ομάδα του pepla.blogspot.gr

Υ.Γ.
Το κείμενο αυτό περιέχει την δική μας εκδοχή για τα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και τα οποία μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί




Οι αναρτήσεις για τις οποίες μιλά ο Κος Κοτρωνιάς είναι:

''Κόκκινη Συνοικία'' το κέντρο της Λαμίας

Τι θα γίνει τελικά με τις παρανομίες του κέντρου της Λαμίας;(βίντεο και ηχητικά αρχεία)

''Τρύπα'' 7.700.000 ευρώ στον Δήμο Λαμίεων!

Παν.Στασινός για την ''Μαύρη τρύπα'' στον Δήμο Λαμιέων (ηχητικό αρχείο)

Σοκ στα αυτοδιοικητικά της Λαμίας, αντιδήμαρχος μηνύει αντιδήμαρχο !

1 σχόλιο:

  1. Δεν μας ειπε ο Κύριος δήμαρχος ποιο είναι το έργο του τόσα χρόνια γιατί εμείς οι πολίτες δεν έχουμε ακόμη δει τίποτα . Ο δήμαρχος της Λαμίας έπειτα απο τοσα χρόνια θα έπρεπε να ειχε μετατρέψει την Λαμιας σε παράδεισο .Βλέπουμε όμως παντού σκουπίδια ,τσιγκανάκια στους δρόμους να ζητιανεύουν και να κλέβουν που θα έπρεπε να είναι στα σχολεία , το κυκλοφοριακό στην ιδια και χειρότερη κατάσταση από τότε που παρέλαβε δήμαρχος , τα κέντρα πολιτισμού να έχουν εξαφανιστεί η να υπολειτουργούν και γενικά τεράστια αδιαφορία απο την πλευρά του δήμου για τα προβλήματα των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή