Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τι λαός κι αυτός; ( Πεπλα ) ανημένος η σοφός ?

(Ως χρονογράφημα)
Σήμερα μαύρη  μέρα, σήμερα μαύρες οι ψυχές .
Πλερέζες από εδώ  πλερέζες από  εκεί, τι βρισιές , «μα τόσο... χαζοί όλοι αυτοί  συν γυναιξί και τέκνοις που πήγαν στο  δημοτικό συμβούλιο να πουν όχι, πεπλανημένοι» , «χαζός λαός που δεν  θέλει το συμφέρον του» και πολλά τέτοια κυκλοφορούν σήμερα στην πιάτσα.
Και να οι οικτιρμοί για αυτούς τους… ολιγόνοες  δημοτικούς συμβούλους που  δεν  πείστηκαν απο την επιχειρηματολογία του Ηλία ,του Γιώργου του Κώστα ,του Σπύρου του Δημήτρη…
Και εκείνος ο  Κώστας ο Red ,ποίον έπος φύγεν  έρκος οδόντων του; «Δεν το  θέλουμε τέτοιο  Πανεπιστήμιο λέει, οποία βλασφημία  προς τον ευεργέτη μας!»
Άβυσσος ο νους των αιρετών ενίοτε….
«Θέλετε ωρε  Πανεπιστήμιο  η δεν θέλετε, εδώ ο Βεζίρης σας το χαρίζει και  μαζί σας  χαρίζει  καθρεφτάκια, νυχοκόπτες, τσατσάρες, τσιμπιδάκια, οδοντογλυφίδες και  πολλά αλλά τέτοια καλούδια και εσείς  δεν τα θέλετε , τι μυαλά εσείς οι παλαιορωμιοί, δεν σας καταλαβαίνω ,θα δείτε τώρα  ο πολυχρονεμένος θα  σας τα... χαρίσει  θέλετε δεν θέλετε, αχάριστοι κι αγνώμονες…».

Ψυχραιμία  η ζωή έχει και ήττες , τις γεύτηκαν και οι Οθωμανοί όταν ξεσηκώθηκαν οι… ραγιάδες.
Το πολύ- πολύ…  να μια καλή ιδέα, κατεβάστε τους διακόπτες από το 16ο Δημοτικό σχολείο να δείτε πως οι ίδιοι αυτοί οι … πεπλανημένοι,  θα το εγκαταλείψουν από μόνοι τους, δοκιμασμένη μέθοδος!

Ο τίτλος με τον οποίο πρωτοδημοσιεύθηκε είναι  "Τι λαός κι αυτός;"

Πηγή : lamiafm1.gr

1 σχόλιο:

  1. Παναγιώτης21/6/13, 11:28 π.μ.

    Πολύ εύστοχη η ανάρτηση.

    Από χθες μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 16ο Δημοτικό Σχολείο, κάποιοι έχουν βαλθεί να μείνουν στην γωνία απομονωμένοι από την κοινωνία κραυγάζοντας πως όλοι οι άλλοι είναι παραπληροφορημένοι και πως μόνο αυτοί θέλουν το καλό της πόλης υποδεικνύοντας μάλιστα τον τρόπο να το πετύχουμε οι υπόλοιποι (οι πολλοί!).

    Η άποψη των γονιών ,των δασκάλων, των 41 Δημοτικών Συμβούλων όλων των Δημοτικών Παρατάξεων της Λαμίας και η σύμφωνη γνώμη της κοινωνίας της Λαμίας δεν τους αρκούν.

    Πραγματικά αναρωτιέμαι για ποια επιτέλους συμφέροντα αγωνίζονται;(για τα δικά μας, που δεν τα καταλαβαίνουμε κιόλας, πάντως όχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή