Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο Δήμος Λαμίας κάλεσε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκδηλώσεις μνήμης για το ολοκαύτωμα της Υπάτης!

Με τη δικαιολογία ότι «είναι κόμμα που εκπροσωπείται στη Βουλή», ο Δήμος Λαμίας κάλεσε το ναζιστικών ιδεών κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 69 χρόνια από το ολοκαύτωμα της Υπάτης που θα πραγματοποιηθούν  στην Υπάτη από 14-16 Ιουνίου.

Τις εκδηλώσεις οργανώνουν ο Δήμος Λαμίας, η τοπική κοινότητα Υπάτης και ο Εκπολιστιστικός Σύλλογος  Υπαταίων » Αινιάνων».
 Ο Δήμος Λαμίας αδιαφορώντας για τη θέληση των συνδιαργανωτών των εκδηλώσεων μνήμης  και συγχρόνως προκαλώντας το κοινό αίσθημα των κατοίκων της Υπάτης που  έδωσαν θύματα  στον αντιφασιστικό αγώνα, προσβάλλοντας τη μνήμη των νεκρών  αποφάσισε να τηρήσει το πρωτόκολλο !

Το γεγονός κατήγγειλε πριν λίγο στο ραδιοφωνικό σταθμό FM1 η πρόεδρος του Συλλόγου Υπαταίων » Αινιάνων¨ κ. Λαϊνά η οποία  δήλωσε ότι οι κάτοικοι της Υπάτης δεν θα επιτρέψουν να γίνει βεβήλωση της μνήμης των νεκρών με τη παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκδηλώσεις μνήμης ενώ ετοιμάζεται σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας προς το Δήμο Λαμίας από τους τοπικούς φορείς.

Πιθανόν κατά την άποψή μας ο κ. Κοτρωνιάς να προσβλέπει στα ψηφαλάκια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις επόμενες εκλογές,  όμως θα πρέπει να το σκεφτεί καλύτερα. Αυτό δεν θα περάσει έτσι στην  ανταρτομανα Ρούμελη και την πατρίδα του ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ .

ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΘΥΜΑΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΜΕΣΑ!

http://www.altpressfthiotida.com

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/6/13, 3:56 μ.μ.

    Την θέληση των συνδιοργανωτών την οποία εξέφρασαν ποιοι και πότε;;;;;
    Αλήθεια δεν διαθέτει η Τ.Κ. Υπάτης Συμβούλιο;;;;;;
    Πότε έβγαλε τέτοια απόφαση και σε ποιον την έχει στείλει ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή