Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Απέραντο πάρκινγκ το κέντρο της Λαμίας (βίντεο)

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας που διεξήχθη στις 24 Απριλίου 2013 εγκρίθηκαν και νέες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις για την πόλη, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (δείτε εδώ).

Ανάμεσα σε αυτές,εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του Δ.Σ και η μετατροπή της ανατολικής πλευράς της οδού Υψηλάντη, από την οδό Καζούλη έως την οδό Ευαγγελιστρίας, σε χώρο στάθμευσης.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών, Παναγιώτης Στασινός, καταψήφισε την συγκεκριμένη ρύθμιση γιατί:

η παραχώρηση χώρου στάθμευσης σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας επιβαρύνει κυκλοφοριακά όλη την πόλη,δυσκολεύει την πρωινή πρόσβαση των μαθητών στο 6ο Γυμνάσιο,κλείνει μια σημαντική δίοδο προς την βόρεια πλευρά της Λαμίας σε περίπτωση εκτάκτου κινδύνου αφού σχεδόν απαγορεύει στην διέλευση ασθενοφόρων και πυροσβεστικών οχημάτων και δυσχεραίνει την κίνηση των πεζών,στα ήδη μικρά πεζοδρόμια της οδού.

Την ρύθμιση αυτή καταψήφισε επίσης και ο Πρώην Αντιδήμαρχος Κος Πάνος Ευαγγελίου


Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απόψεις που εκφράστηκαν κατά την σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο




Διαβάστε και μια από τις πολλές καταγγελίες Λαμιωτών για το συγκεκριμένο θέμα:

''Καλησπέρα,
Από σήμερα το πρωί συνεργεία του Δήμου Λαμιέων εργάζονται για να γίνει το κομμάτι της Υψηλάντη, από Καζούλη μέχρι Μητρόπολη, χώρος ελεγχόμενης στάθμευσης...
Άραγε είναι ο σωστός δρόμος για παρκάρισμα??? Ρώτησαν τους κατοίκους ή απλά το αποφάσισαν????

Ήδη τα μαγαζιά βάλαν καρέκλες για να μην παρκάρουν...''


Αναγνώστης στο Lamiareport

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/5/13, 12:37 π.μ.

    είχε και έναν ξύπνιο και σοβαρό.. πάει κι αυτός !! τον έφαγε το βαθύ κράτος !!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/5/13, 9:01 μ.μ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ 5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΝΑ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ? ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ?! ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΟΜΟΡΦΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή