Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ξεκινά ΣΗΜΕΡΑ το πρωί η διήμερη Πασχαλιάτικη Αγορά από το "ΣΥΝ στον Άνθρωπο

"Παρασκευή και Σάββατο στην πλατεία Πάρκου και φέτος η Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική αγορά «Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ»
Πασχαλιάτικες λαμπάδες, στεφάνια, διακοσμητικά αυγά, κεριά, ανοιξιάτικες διακοσμητικές συνθέσεις, λευκά είδη (τραπεζομάντιλα, πετσέτες, ποδιές, κ.ά.) καθώς επίσης και γλυκά, κέικ, κουλουράκια, τσουρέκια και παραδοσιακά φαγητά, θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν και φέτος να απλώσουν το χέρι στον Συνάνθρωπο.

<< Είναι όλα έτοιμα και για τη φετινή Πασχαλιάτικη Αγορά. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Συλλόγου που δούλεψαν σκληρά, καθώς επίσης και τους χορηγούς μας για τις προσφορές. Και φέτος ο κόσμος που θα έρθει θα βρει πολλά και καλά πράγματα σε πολύ φθηνές τιμές. Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά επιζητούμε την στήριξη αυτής της προσπάθειας, για να βοηθήσουμε έτσι όσους περισσότερους Συνανθρώπους μας μπορέσουμε...>>, δήλωσε στο Lamiareport η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα.





Φέτος η φιλανθρωπική αγορά θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες: την Παρασκευή 26 Απριλίου από τις 9:00΄ το πρωί μέχρι 9:00΄ το βράδυ και το Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου από τις 8:00΄ το πρωί μέχρι τις 2:00΄ το μεσημέρι,  στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.





 lamiareport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου