Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Απάντηση, χωρίς απαντήσεις στα ερωτήματα , από την Κ.Μπριάνη

Απάντηση:....                                " Άνευ σχολίων."
Θέμα: « Επιστολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Λαμίας σε απάντηση επιστολής που δέχθηκε το Lamiareport από την «Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας» και υπογράφεται από τον κ. Παναγιώτη Στασινό »
Η κατ’ εσάς «φερόμενη» ως Κινηματογραφική Λέσχη Λαμίας είναι η μία, μόνη και επίσημη Κινηματογραφική Λέσχη, μέλος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας.
Κάποιοι άλλοι είναι οι φερόμενοι και αγόμενοι από αδαείς, και οι οποίοι εκθέτουν εαυτούς διατυπώνοντας ερωτήματα χωρίς καμία νομιμοποίηση.
Ουδείς δικαιούται άγνοιας νόμου, και θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι η Κινηματογραφική Λέσχη ως σωματείο, κατά το άρθρο 78 του αστικού κώδικα, δεν οφείλει απαντήσεις ειμή μόνο στην γενική της συνέλευση.

Θα διαχειριζόμαστε λοιπόν τα του οίκου μας έτσι όπως εμείς θέλουμε και μπορούμε, και δεν δεχόμαστε ανακριτικού τύπου ερωτήσεις από τη στιγμή που δεν υποχρεούμαστε σε απαντήσεις.
Σεις όμως ως αυτοαποκαλούμενοι «ενεργοί πολίτες» μπορείτε να πάρετε πολιτιστικές πρωτοβουλίες και να υλοποιήσετε τα πολιτιστικά σας οράματα, εφόσον εμείς δεν σας καλύπτουμε.

Ο πολιτισμός δεν έχει σύνορα και φραγμούς, ενώνει και δεν χωρίζει, αντί λοιπόν να οιμώζετε για την Κινηματογραφική Λέσχη διαθέσετε την ενέργειά σας εποικοδομητικά.

Η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Λαμίας
ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΡΙΑΝΗ

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου