Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Αήττητος πέρασε ο Νηρέας στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών

Στην Πόλη του Βόλου πραγματοποιήθηκε η Α΄ Φάση του Πρωταθλήματος Ν.Ανδρών υδατοσφαίρισης γεννηθέντων 1995 και νεότεροι.
Στον 2ο όμιλο του Βόλου ο Νηρέας βρέθηκε αντιμέτωπος με την Αναγέννηση Λαμίας και την Ν.Ε. Λαμίας, η τέταρτη ομάδα του ομίλου Φοίβος Θεσσαλονίκης αποσύρθηκε.
Ο Νηρέας Λαμίας πέρασε πρώτος στην Β΄ Φάση έχοντας το απόλυτο των νικών στο ενεργητικό του, νικώντας την ΝΕΛ με 15-8 και την Αναγέννηση με 10-3.


Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Νηρέα αναφέρει: <<Στο αγωνιστικό κομμάτι θα μπορούσαμε να ήμασταν πολύ καλύτεροι αν τελειώναμε όλες τις φάσεις με περισσότερη συγκέντρωση, εξωαγωνιστικά αν η δική μας πισίνα ήταν έτοιμη θα είχαμε αποφύγει την μετακίνηση των τριών ομάδων της πόλης μας στο Βόλο με τις ανάλογες συνέπειες....>>

Αναφέρουμε πως στην αποστολή του συλλόγου συμμετείχαν οι αθλητές: Χονδραλής Κων/νος, Γρίβας Κων/νος(τερματοφύλακες),Παπαδόπουλος Παντελής, Καρανάσος Χρήστος, Ροδίτης Ιωάννης, Λαμπρακόπουλος Δημήτριος (αμυντικοί), Καρπέτας Μάριος, Πασλής Νικήτας, Παπαδημητρίου Αλέξανδρος, Μαντάς Βασίλειος,(περιφερειακοί), Παπαδημητρίου Νικόλαος, Τζώρτζης Ντίνος, (φουνταριστοί).

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι Προπονητές Μπουλαλάς Γιάννης.,Ζαχάρης Γεώργιος και Παπανικολάκος Γεώργιος εύχονται στους μικρούς αθλητές καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου