Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Υπάρχει μια μακέτα για το έργο του θεάτρου?

Μετά από τις απαράδεκτες σωλήνες για κάγκελα στον περίβολο του θεάτρου, τώρα αντικρίζουμε στην πρόσοψη του θεάτρου, δύο περίεργα και κακόγουστα τοιχία, που κλείνουν μάλιστα μέρος των μαρμάρινων σκαλιών...
Σε τι εξυπηρετούν αυτά τα τοιχία???
Όσοι πολίτες περνούσαν από το θέατρο την ώρα που έβγαζα τις φωτογραφίες, έλεγαν για ένα έργο κακόγουστο και άσχημο, που δεν ταιριάζει στο θέατρο.
Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά όταν τελειώσει το έργο θα είναι μια ακόμη ασχήμια της σημερινής Δημοτικής Αρχής.....
Αλήθεια, υπάρχει κάποια μακέτα με το έργο????



ΦΡΙΛΙΓΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Στο lamiareport.gr

1 σχόλιο:

  1. ΖΩΤΟΣ ΑΛΕΚΟΣ23/1/13, 9:51 π.μ.

    Ο κύριος Φριλλίγκος αποφάσισε φαίνεται το τελευταίο διάστημα να ΄΄αποκαλύψει΄΄ τα κακώς κείμενα του δήμου έτσι εκτός από το Παγοδρόμιο στο Πάρκο με το οποίο ασχολήθηκε τις προάλλες σήμερα ασχολείται με α έργα στον περιβάλλοντα χώρο του Θεάτρου. Δυστυχώς όμως διαπράττει ξανά το ίδιο λάθος αφού ασκεί κριτική στο στάδιο της κατασκευής πριν δηλαδή το έργο ολοκληρωθεί και λειτουργήσει με προφανή σκοπό πολιτικά κίνητρα και μόνο, όπως σαφώς φαίνεται και στην φρασεολογία της ανάρτησης του. Όσο για την μακέτα ή το σχέδιο του έργου μπορεί κάποιος με μια επικοινωνία του με την αντίστοιχη τεχνική υπηρεσία ή τον επιβλέπων μηχανικό του έργου να την δει αφού με βάση αυτά εγκρίθηκε από τα όργανα του ΕΣΠΑ και χρηματοδοτήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή