Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Λαμιέων

Με σημερινή απόφαση (18/1/2013) του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά, ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι, ενώ στην ίδια απόφαση προσδιορίζονται οι επιμέρους αρμοδιότητες τους.

Συγκεκριμένα όρισε:
Αντιδήμαρχο, Αναπληρωτή Δημάρχου, αρμόδιο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ. και αρμόδιο για την Δ.Ε. Λειανοκλαδίου τον κ. Κουτσοβέλη Σωτήριο .
Αντιδήμαρχο Υπεύθυνο Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, Πρασίνου, αρμόδιου για την Κίνηση των Μηχανημάτων του Δήμου, τον κ. Κούτρα Δημήτριο
Αντιδήμαρχο, Υπεύθυνο Τεχνικών Υπηρεσιών, Τεχνικών έργων, Πολεοδομίας, Ηλεκτροφωτισμού, Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας όλων των Δημοτικών Ενοτήτων τον κ.Συλεούνη Δημήτριο.
Αντιδήμαρχο, Υπεύθυνο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Πρόνοιας και Εθελοντισμού τον κ.Μουστάκα Κωνσταντίνο.
Αντιδήμαρχο, Υπεύθυνο Αγροτικής Ανάπτυξης, Σφαγείων, Τ.Ο.Ε.Β., αρμόδιο για τις Δημοτικές Ενότητες Γοργοποτάμου και Παύλιανης, τον κ. Μητσόπουλο Δημήτριο.
Αντιδήμαρχο, Υπεύθυνη Παιδείας, Τουριστικής Ανάπτυξης, αρμόδια για την Δημοτική Ενότητα Υπάτης, την κα Ραφτοπούλου Μαρία.
Αντιδήμαρχο, Υπεύθυνο Περιβάλλοντος, Χ.Υ.Τ.Α., Αδειών Καταστημάτων, Δημοτικής Αστυνομίας, τον κ. Ηλιόπουλο Σπύρο

Οι δυο από τους επτά αντιδημάρχους, Συλεούνης και Ηλιόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι χωρίς μισθό.
Οι ορισθέντες Αντιδήμαρχοι, συγκροτούν την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων της οποίας προεδρεύει ο Δήμαρχος, ενώ οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι των Δημοτικών Ενοτήτων, έχουν και την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας της Δημοτικής τους Ενότητας.

1 σχόλιο:

  1. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς . . Το πρόβλημα στην πόλη της Λαμίας δεν είναι οι αντιδήμαρχοι αλλά ο ίδιος ο "δήμαρχος" .Ο μόνος τρόπος για να πάει η πόλη μπροστά είναι η αντικατάσταση του "δημάρχου" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή