Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλες διοργανώσεις πόλο στη Λαμία

Ευχάριστα νέα για την υδατοσφαίριση στην πόλη της Λαμίας. Ο αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Γιώργος Κατσαρός, μετά από πρωτοβουλία του Νηρέα Λαμίας είχε συνάντηση σήμερα το απόγευμα με τοπικούς φορείς και ανακοίνωσε τη διοργάνωση σπουδαίων διοργανώσεων στη φθιωτική πρωτεύουσα, με την προϋπόθεση να ολοκληρωθούν τα έργα και να μπορεί να λειτουργήσει η πισίνα του ΤΕΙ Λαμίας.
Ο κύριος Κατσαρός συναντήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λαμίας με τον αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Θωμά Στάικο, το δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Κοτρωνιά, το μέλος της επιτροπής ανάπτυξης υδατοσφαίρισης της Κ.Ο.Ε. Βασίλη Παπαδημητρίου, τον πρόεδρο του Νηρέα Λαμίας Χρήστο Μπετχαβά και άλλων εκπροσώπων του συλλόγου.


Όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό η 50άρα πισίνα του Τ.Ε.Ι. Λαμίας. Εφόσον γίνει αυτό τότε η πόλη της Λαμίας θα φιλοξενήσει τρεις μεγάλες διοργανώσεις.

Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας αυτές είναι το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, η τελική φάση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής (στη διοργάνωση συμμετέχει φέτος και ο Νηρέας Λαμίας) και το τουρνουά εθνικών ομάδων «Σαμαρτζίδης Cup» το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας και του Εθνικού, Νώντα Σαμαρτζίδη.

lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου