Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Το Κέντρο Προστασίας Παιδιού, σας ευχαριστεί και σας εύχεται χρόνια πολλά !

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθάνε με κάθε τρόπο το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας.
Είναι παρήγορο και γεννάει ελπίδες για την πορεία του κόσμου, το γεγονός ότι, όχι μόνο τώρα την περίοδο των γιορτών, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και γενναιόδωρη διάθεση απέναντι στις ανάγκες και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Κέντρου μας.  Πλήθος πολιτών, διάφορα σωματεία, πολλοί σύλλογοι, σχολεία, η Εκκλησία και θεσμικοί φορείς από όλο το φάσμα του πολιτικού και κοινωνικού ιστού εκδηλώνουν συγκινητικά και έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση τρεχουσών αναγκών του Κέντρου, χωρίς τυμπανοκρουσίες και ανώφελες δημοσιότητες.

Η έκφραση δημόσιων ευχαριστιών από τη διοίκηση του Κέντρου ας εκληφθεί σαν ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και ειλικρινούς αναγνώρισης του ψυχικού μεγαλείου όλων αυτών που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες συμπαράστασης και ενίσχυσης των σκοπών του.
Με την ευκαιρία των γιορτινών ημερών ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο «Χρόνια Πολλά» με εσωτερική δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία για τα μελλούμενα.

Η πρόεδρος του Δ. Σ.
Λεμονιά Ραχιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου