Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Λαμιώτικο γράμμα από την ...Ν.Υόρκη

Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Σας μεταφέρω  ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα NewYorkPostκαι που μετέδωσε από την Αθήνα το πρακτορείο Reuters. Καταντήσαμε κωμωδία . Πρέπει να αντιληφθούν τα ξεφτέρια της Ελληνικής Βουλής ότι οτιδήποτε γίνεται εκει μέσα  ο Μεγάλος Αδελφός  τα παρακολουθεί, τα καταγράφει και τα μεταδίδει σε όλο τον κόσμο.  
"Ελληνική Βουλή  το μεγαλείο σου!
 O κόσμος χάνεται και οι Βουλευτές χτενίζονται!
Aφησαν τον προϋπολογισμό για να δουν το ντέρμπι! Ασφυκτικά γεμάτο το καφενείο της Βουλής την ώρα του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός - Δεν προλάβαιναν οι σερβιτόροι να δίνουν ουίσκι! Τελικά η αναλγησία ορισμένων βουλευτών δεν έχει όρια.

Κάποιοι μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί πόσο κρίσιμες είναι οι μέρες για τη χώρα και συνεχίζουν να μην χαλούν τη «ζαχαρένια» τους ούτε κατά τις κρίσιμες ψηφοφορίες. Παίζεται το μέλλον της Πατρίδας μας και τα Ξεφτέρια της Ελληνικής Βουλής χτενίζονται!
Κάποιοι συνεχίζουν να μην σέβονται τους διαδηλωτές που φωνάζουν έξω από το Κοινοβούλιο να πάψουν επιτέλους «να παίζουν με τις ζωές μας».
Προ ημερών  λοιπόν, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού και ενώ αναμένονταν οι ομιλίες του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, στη αίθουσα της Ολομέλειας δεν είχε μείνει ούτε το 1/3 των βουλευτών.
Που ήταν όλοι; Μα που αλλού, στο καφενείο της Βουλής. Οι Έλληνες βουλευτές μπορεί σε λίγη ώρα να ψήφιζαν για τον προϋπολογισμό που θα σφράγιζε το Μνημόνιο 3 και την υποδούλωση των Ελλήνων, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να χάσει το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού.
Από τις 19:30 και μετά το καφενείο της Βουλής ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με τους βουλευτές να έχουν αλλάξει μάλιστα κανάλι, βγάζοντας της Βουλής και βάζοντας το κανάλι που παιζόταν το μεγάλο ντέρμπι. Οι σερβιτόροι δεν προλάβαιναν να δίνουν ουίσκι με ξηρούς καρπούς, ενώ από τα τσιγάρα των βουλευτών η αίθουσα είχε γίνει… τεκές! Καταναλώθηκαν 18 κάσες ουίσκι!
Φαίνεται πως ο Μήτρογλου και ο Φούντας είχαν περισσότερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες βουλευτές, απ' ότι οι ομιλίες των συναδέλφων τους για τον προϋπολογισμό.
Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ω Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα; (Γ. Σουρής)"
Γιώργος Ζήσιμος - Νέα Υόρκη

Δημοσίευση lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου