Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν φυσικοθεραπείες στο Κοινωνικό Ιατρείο Λαμίας.

Το Δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Κοτρωνιά επισκέφτηκαν  σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου το πρωί στο γραφείο του, ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Ταμίας του Συλλόγου  Φυσικοθεραπευτών του Περιφερειακού Τμήματος Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας & Ευρυτανίας, κ.Ρουμελιώτης Σπύρος, κ.Στριμπάκος Νικόλαος και κ.Ζωμένος Ανάργυρος- Χρήστος, αντίστοιχα.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ενημέρωσαν το Δήμαρχο Λαμιέων για την απόφαση του Συλλόγου να συμμετάσχει στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Λαμιέων προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες σε ανασφάλιστους πολίτες που έχουν ανάγκη φυσικοθεραπείας.

Οι Ανασφάλιστοι συμπολίτες μας, με παραπεμπτικό που θα τους χορηγούν οι γιατροί του Κοινωνικού Ιατρείου, θα μπορούν μέσω του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών του Περιφερειακού Τμήματος Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας & Ευρυτανίας, να δέχονται δωρεάν τις υπηρεσίες στα  Φυσικοθεραπευτήρια των μελών του Συλλόγου.
Όπως είναι γνωστό, το Κοινωνικό Ιατρείο:
·         Λειτουργεί σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο κτίριο του Γ΄ΚΑΠΗτου Δήμου Λαμιέων (οδός Τυμφρηστού 58) τηλ:22310-22808
·         Απευθύνεται σε ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣσυμπολίτες μας (δεν έχουν δηλαδή Ασφαλιστικό Φορέα και καμιά Ιατροφαρμακευτική κάλυψη).
·         Λειτουργεί από ώρα 14:30 έως 17:00καθημερινά από εθελοντές Γιατρούς μετά από τηλεφωνικό ραντεβούπου μπορεί να κλείνει στο τηλ:22310-22808κάθε ενδιαφερόμενος.
·         Πολίτες που θέλουν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν και έχουν περιθώριο λήξης τουλάχιστον μετά από 6μήνες μπορούν να απευθύνονται στους Εφημέριους των Ιερών Ναών των Ενοριών τους ή στις Διευθύντριες των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων της περιοχής τους και να τους τα παραδίδουν.


http://www.lamiafm1.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου