Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ο Λαμιώτης αθλητής Νίκος Αντωνίου στο Virgin Forest Ultra Trail 2012

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Ευάγγελου Απολλώνιου Γκόγκου, με το ρεκόρ που πραγματοποίησε με τον 9ο συνεχόμενο τερματισμό του στο Σπάρταθλον άλλος ένας αθλητής της πόλης μας και του συλλόγου Τραχίνα, ο Νίκος Αντωνίου, έρχεται να επιτύχει μια πολύ καλή θέση στον αγώνα των 130 χιλιομέτρων και της 5.οοο μέτρων υψομετρικής διαφοράς που πραγματοποιείται στο Παρανέστι Δράμας με την επωνυμία Virgin Forest Ultra Trail 2012.
 Τερμάτισε με χρόνο 23 ώρες και 30 λεπτά (5:30 ξημερώματα Κυριακής) στην 60η θέση της Γενικής Κατάταξης.
Οι αθλητές που ξεκίνησαν τη συγκεκριμένη κούρσα ανήλθαν στους 255. Υπολογίζεται ότι περίπου 100 αθλητές διέκοψαν τον αγώνα. Αναμένεται η δημοσιοποίηση των επίσημων αποτελεσμάτων της διοργάνωσης.
Ο αγώνας πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά σε μια περιοχή με την πιο άγρια φύση της Ελλάδος. Ο αγώνας περνάει και από την περιφερειακή ζώνη του Παρθένου Δάσους της Ροδόπης, του μοναδικού στην Ευρώπη.
 Τις επόμενες μέρες (19 Οκτωβρίου) διεξάγεται στο Παρανέστι ο μεγαλύτερος αγώνας τρεξίματος στην Ελλάδα, 100 μιλίων, με τίτλο Rodopi Ultra Trail 2012 . Οι αθλητές του συλλόγου μας, Γκέκας Στέλιος, Καλικάς Ιωάννης και Κολοκυθάς Κωνσταντίνος θα αγωνιστούν.
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη. Σύλλογος Τραχίνα

 Αντώνης Σώπινκο


 lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου