Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Der Spiegel» κατά Παν. Ψωμιάδη

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αναφέρεται σε άρθρο του για τη διαφθορά στην Ελλάδα το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».
Αφού υπογραμμίζει πως υπάρχει «έλλειψη βούλησης των πολιτικών να αλλάξουν κάτι», υπογραμμίζει πως η διαφθορά «ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα» και πως «το πάρτι συνεχίζουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και οι πλούσιοι».

Αφού αναφέρεται στο «λίστα Λαγκάρντ» και στη γνωστή υπόθεση με τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κάνει αναφορά και στον εν αργία περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παν. Ψωμιάδη, κατηγορώντας τον για διαφθορά.

«Το ότι η κατηγορία για δωροδοκία όμως συνεχίζει να μην εμποδίζει την πολιτική καριέρα στην Ελλάδα το αποδεικνύει η περίπτωση του πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει ο ίδιος ένα εκατομμύριο ευρώ για δημόσια οικοδομικά μέτρα, τα οποία δεν εκτελέστηκαν ποτέ. Συνδέεται επίσης με ένα μαφιόζικο κύκλωμα τοκογλύφων. Όλα αυτά δεν τον έβλαψαν: Το Μάιο ο πρωθυπουργός Σαμαράς τον τοποθέτησε επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας στη βόρειο Ελλάδα», σημειώνει.

http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου