Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σήκωσε πάλι ψηλά τη Λαμία και την Ελλάδα ο βετεράνος αθλητής Γιώργος Θεοδοσίου

Χρυσό μετάλλιο στα 1500 m και Ασημένιο στα 800 m, για τον Λαμιώτη βετεράνο αθλητή Γιώργο Θεοδοσίου...
Είναι 77 ετών, είναι με τραυματισμό στο γόνατο και όμως δεν το βάζει κάτω...Οχι απλά προσπαθεί, αλλά συνεχίζει να κερδίζει μετάλλια και να μας κάνει υπερήφανους. Το Σαββατοκύριακο, που μας πέρασε, διοργανώθηκαν στη Σμύρνη οι "22οι Βαλκανικοί Αγώνες Βετεράνων".
Συνολικά έλαβαν μέρος πάνω από 500 αθλητές-τριες απ΄ όλες τις χώρες των Βαλκανίων. Ο Λαμιώτης βετεράνος αθλητής κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του 1ου νικητή κερδίζοντας την κούρσα των 1500 m, ενώ κατέκτησε την 2η θέση στα 800 m.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός μεταλλίων στους Πανευρωπαϊκούς που έγιναν πρόσφατα. <<Πήγα στη Σμύρνη χωρίς να ξέρω αν θα μπορέσω να τρέξω να πάρω κάποιο μετάλλιο, λόγω του γνωστού προβλήματος που έχω στο γόνατο. Όμως τα έδωσα όλα, όπως πάντα και με τη βοήθεια του Θεού πήραμε 1 χρυσό και ένα ασημένιο. Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος αν και θα μπορούσα να πάρω το χρυσό και στα 800 m. Δεν πειράζει όμως καλά να είμαστε και θα το πάρουμε του χρόνου...>>, είπε ο Γιώργος Θεοδοσίου στο LamiaReport...

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου