Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Δήμος Λαμιέων: ΄Οταν λέμε όχι...ενοούμε ναι!

Αναστάτωση για μια ακόμη φορά στην εκτέλεση των μαθητικών δρομολογίων μετά την υπαναχώρηση του Δήμου Λαμιέων ότι τώρα μπορεί να εκδώσει τα μαθητικά δελτία
 Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη σήμερα το πρωί υπό τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάϊκο και τους εκπροσώπους του αστικού και υπεραστικού ΚΤΕΛ. Είναι κάτι που ζητούσα από την αρχή αλλά δεν ανταποκρίθηκε ο δήμος Λαμιέων ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάϊκος ,αλλά εκτίμησε ότι θα βρεθεί λύση .
 Αντίθετα ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Χερόπουλος δήλωσε στον FM-1 ότι θα δημιουργηθεί αναστάτωση τόσο στους μαθητές όσο και στους κανονικούς επιβάτες
αφού ορισμένα δρομολόγια τροποποιούνται ώστε να εναρμονιστούν με τις ώρες μεταφοράς των μαθητών. Ο πρόεδρος των αστικών Νίκος Γούλας δήλωσε ότι αν από την αρχή είχε ακολουθηθεί η διαδικασία κατάθεσης μαθητικών δελτίων από τον Δήμο δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα αλλά εκτίμησε ότι και τώρα θα βρεθούν λύσεις Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Κουτσοβέλης παραδέχτηκε υπαναχώρηση του Δήμου και την απέδωσε σε ολιγωρία του Υπουργείου Εσωτερικών που δεν έστειλε ακόμη την διευκρινιστική του εγκύκλιο.
 Έτσι , είπε αναγκαστήκαμε να εκδώσουμε τα μαθητικά δελτία και οφείλουν τώρα τα δυο ΚΤΕΛ να βρουν λύσεις με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου