Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Οι τσιγγάνοι στην Ανθήλη έχουν τρελάνει τους κατοίκους με τη δυνατή μουσική όλο το 24άωρο.


Συγγενικό μου πρόσωπο μένει στα όρια του οικισμού που έχει δημιουργηθεί από τσιγγάνους  στα ανατολικά της Ανθήλης και το επισκέπτομαι πολύ συχνά. Η κατάσταση στον οικισμό έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι τσιγγάνοι παίζουν μουσική όλες τις ώρες της ημέρας σε απίστευτη ένταση.  Πολύ δυνατή μουσική από πολλές διαφορετικές πηγές δημιουργεί ένα ηχητικό αλαλούμ  πρωί , μεσημέρι και  βράδυ χωρίς διακοπή. Οι παρακείμενοι κάτοικοι είναι στα όρια της τρέλας. Παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία ή όποια όταν έρχεται κάνει συστάσεις στους τσιγγάνους να μειώσουν την ένταση της μουσικής και μέχρι να απομακρυνθούν οι αστυνομικοί από το χωριό οι τσιγγάνοι την ξαναδυναμώνουν. 
Κάποιοι έφεραν τους τσιγγάνους στην Ανθήλη και άφησαν την ομαλή ένταξη τους στην υπόλοιπη κοινωνία , αν αυτή γίνει ποτέ , στις πλάτες των παρακείμενων κατοίκων  χωρίς να τους παρέχεται καμία υποστήριξη.
Η παραπάνω παραβατικότητα και ατιμωρησία είναι διάχυτη σε όλη την Ελλάδα αφού καθένας κάνει ό,τι θέλει αφού γνωρίζει ότι δεν θα έχει καμία συνέπεια!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου