Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Θ.Τζήμερος:''Ευχαριστούμε...σας είμαστε ευγνώμονες... Εξοχοτάτη Κα Μέρκελ''!!

Η σωτήρας της Ελλάδας... κατά Τζήμερο
Σταχυολογούμε κάποια σημεία από την ανοικτή επιστολή που έστειλε ο διαφημιστής Θ.Τζήμερος , αρχηγός του πρωτοεμφανιζόμενου φιλομνημονιακού κόμματος, "Δημιουργία ξανά" στην Άγγελα Μερκελ το Νοεμβριο του 2011, πριν ακόμα φτιάξει το κόμμα και αυτό που πιστεύει το φιλτράρει περισσότερο.
Πρόκειται για ένα μνημείο δωσιλογισμού, αφού στις 3700 λέξεις που έγραψε βρίζει με τα χειρότερα λόγια την Ελλάδα και εξυμνεί την φραου Μερκελ.:

"Εξοχότατη, σας ευχαριστούμε γιά τις προσπάθειες που κάνετε να προσφέρετε αίμα στην Ελλάδα,για να βγει από την εντατική, αλλά όπως διαπιστώνετε κάθε μέρα, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν δεν αντιμετωπιστεί πρώτα η αιμορραγία.Το διεφθαρμένο, σπάταλο και εχθρικό σε κάθε προσπάθεια παραγωγής ,κράτος[....]
Εξοχοτάτη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα "να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα".Εμείς οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σας είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει [ακόμα] αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε[...]σας παρακαλούμε υποχρεώστε τους σε ένα μόνο πράγμα.να αλλάξουν το κράτος τέρας που δημιούργησαν.Να καταργήσουν την μονιμότητα της κομματικής τους πελατείας που έχουν διορίσει με απίστευτους μισθούς και προνόμια[...]
Αν δεν τους υποχρεώσετε δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν μόνοιτους!
Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτή την προϋπόθεση , θα σας το κλέψουν!"

Διαβάστε όλη την επιστολή στην ιστοσελίδα http://www.palmografos.com/permalink/12168.html

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/5/12, 7:03 μ.μ.

    Δυστυχώς όμως η ιστορία δικαίωσε πλήρως το «δοσίλογο» !
    7000 φυσικών και νομικών προσώπων ομολογιούχων, οι οποίοι παρά τη θέλησή τους συμμετείχαν στο «κούρεμα» και έχασαν το 53,5% του χαρτοφυλακίου τους είναι η καλύτερη απόδειξη για την προτροπή «μη δώσατε ούτε ένα ευρώ γιατί θα σας το κλέψουν». Συγγενικό μου πρόσωπο μου είπε τη Κυριακή ότι έχασε 80.000 ευρώ!!! Κούρεμα σημαίνει ότι από κάποιους ανθρώπους έκλεψαν τα χρήματα τους . Ορθώς ευχαριστεί τη Κυρία Μέρκελ γιατί ποιος τρελός θα δάνειζε την Ελλάδα για πολλά χρόνια με επιτόκιο 2-4% όταν οι Έλληνες πολίτες δανείζουν τη χώρα τους για 3μήνα έντοκα με επιτόκιο 4,69%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/12, 10:16 μ.μ.

    Σκεφτείτε τον Τζήμερο στην βουλή την επομένη ημέρα να συζητά με την Μέρκελ και για άλλες μειώσεις μισθών και απολύσεις απο το δημόσιο, ώστε να τιμωρήσουν τους κακούς και απείθαρχους Έλληνες που για μία ακόμη φορά δεν πιάνουν τους στόχους των μνημονίων.
    Τι νομίζετε πως θα ψηφίσει;

    Για να σας διευκολύνω σε ανάλογη ερώτηση σε δημοσιογράφο στο εάν θα ψήφιζε τα μνημόνια, απάντησε ευθαρσώς:
    ''Και βέβαια θα τα ψήφιζα''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/5/12, 8:00 π.μ.

    Προφανώς και θα τα ψήφιζε όπως ήδη έκανε και η πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής.
    Τα πακέτα βοήθειας και το PSI εμείς τα ζητήσαμε δεν τα πήραμε με το ζόρι. Τα μέτρα της δανειακής σύμβασης τα υπογράψαμε γιατί θέλαμε τα 230 δις . Ας μην τα περνάμε! Δεν μπορεί να σου δίνουν ένα σκασμό λεφτά χωρίς καμία δέσμευση. Όταν παίρνεις δάνειο για να αγοράσεις ένα σπίτι το υποθηκεύεις μέχρι να το ξεπληρώσεις.
    Τώρα για τους μισθούς και τι συντάξεις. Στην Ελλάδα την τελευταία 10ετία είχαμε ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ αυξήσεις 40% όταν ο ηλίθιος Γερμανός είχε μείωση!!!
    Βεβαίως να τιμωρήσουν τους απείθαρχους Έλληνες γιατί χρόνια τώρα τρώνε και πίνουν στην υγεία των κορόιδων που τώρα γονατιστοί τους ζητάνε δανεικά .
    Τώρα για τους «αντιμνημονιακούς» έξω από το χορό μια χαρά το παίζουν τζάμπα μάγκες. Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν άρχισε να βλέπει κυβέρνηση κάθε μέρα αλλάζει τα προ εκλογών λεγόμενα. Η εθνικοποίηση των τραπεζών έγινε «κρατικός έλεγχος» , η καταγγελία του μνημονίου έγινε «αλλαγή πλαισίου» κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή