Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Β.Ελλάδα ο Π.Ψωμιάδης !!!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Η ΝΔ όρισε   συντονιστή του προεκλογικού αγώνα της  στη Β.Ελλάδα το Π.Ψωμιάδη ο οποίος έχει καταδικαστεί με τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου γιατί εκμηδένισε τα πρόστιμα  σε πρατηριούχο που νόθευε καύσιμα. Δηλαδή η ΝΔ έρχεται και δικαιώνει ένα άνθρωπο που καταδίκασε η δικαιοσύνη γιατί έκλεβε το κοσμάκι! Κύριε Σαμαρά οι αποφάσεις αυτές προσβάλουν βάναυσα του Έλληνες πολίτες και πολύ περισσότερο τους 1.192.052 ψηφοφόρους σας. Κύριε Σαμαρά αφού δεχτήκατε πίσω αυτούς που χαρακτηρίζατε "τζάμπα μάγκες" επειδή δεν ψήφισαν το μνημόνιο τώρα δίνεται άφεση αμαρτιών σε καταδικασμένους με τελεσίδικη απόφαση. Όλα  αυτά εξηγούν γιατί η ΝΔ ως αντιπολίτευση έχασε 1.103.665 ψηφοφόρους!

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα
Αθήνα
Ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ αναλαμβάνει και επισήμως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε ότι ο κ. Ψωμιάδης αναλαμβάνει συντονιστής του προεκλογικού αγώνα του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα.

«Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή στον προεκλογικό αγώνα της Παράταξης, στη Βόρεια Ελλάδα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο κ. Ψωμιάδης είχε επισκεφθεί την περασμένη Τετάρτη τα γραφεία της ΝΔ όπου είχε συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά και το βράδυ της ίδιας ημέρας παρέστη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου