Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο Γιώργος Γκέκας υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα

Ο εθελοντής και μέλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας Γιώργος Γκέκας πρώτος Λαμπαδηδρόμος, υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα.

Μια ξεχωριστή τιμή επιφύλαξε ο Δήμος Λαμιέων για τον δικό μας, τον Γιώργο Γκέκα. Τον επέλεξε, μεταξύ πολλών άλλων εκλεκτών υποψηφίων, ως πρώτο λαμπαδηδρόμο στην τελετή αφής και περιφοράς της Ολυμπιακής φλόγας στην Λαμία.
Στο πρόσωπο του Γιώργου τιμήθηκε ο εθελοντισμός, η ανιδιοτέλεια και η προσφορά προς την πόλη, αρετές που θα πρέπει να διαδοθούν και να αποτελέσουν πρότυπα για την νεολαία και τους συμπολίτες μας.
Πολλά συγχαρητήρια Γιώργο και από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας και σου ευχόμαστε να είσαι πάντα υγιής και ορεξάτος, ώστε να συνεχίσεις να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο και να αποτελείς παράδειγμα για όλους μας.

Με 37΄ λεπτά καθυστέρηση, στις 19:02΄ έφθασε η Ολυμπιακή Φλόγα στην πόλη της Λαμίας, συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία επισήμων της ΕΟΕ και της Οργανωτικής Επιτροπής. Η υποδοχή έγινε στην Ανατολική είσοδο της πόλης στην οδό Παπαποστόλου, λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας.
Ο πρώτος Λαμπαδηδρόμος που την παρέλαβε ήταν ο Γυμναστής που διδάσκει Εθελοντισμό, ο Γιώργος Γκέκας.Στη συνέχεια, επί της οδού Παπαπαστόλου, την ιερή σκυτάλη της Ολυμπιακής Φλόγας πήρε ο δεύτερος Λαμπαδηδρόμος Στέφανος Γιαννέλης, ο οποίος την μετέφερε μέχρι την αρχή της οδού Όθωνος.

Η τρίτη Λαμπαδηδρόμος που παρέλαβε την Φλόγα ήταν η Ανδρεάνα Μπακογεώργου, η οποία τη μετέφερε μέχρι την πλατεία Λαού.


Ο τέταρτος Λαμπαδηδρόμος που την παρέλαβε ήταν Αλέξανδρος Χατζηπαυλίδης, ο οποίος ακολούθησε τη διαδρομή, Καραΐσκάκη - Καζούλη - Υψηλάντη και ήταν αυτός, που άναψε τον βωμό στην πλατεία Ελευθερίας, όπου έγινε και η Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη μας, παρουσία των επισήμων και πλήθους κόσμου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες   εδώ

Lamiareport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου