Τρίτη 22 Μαΐου 2012

2o Οίτης MTB Marathon στην Παύλιανη

Το 2ο Οίτης ΜΤΒ Marathon σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έφερε τους φίλους του ποδηλάτου από όλη την Ελλάδα, αυτή την Κυριακή, στην Παύλιανη. Μετά την περσινή επιτυχία του πρώτου αγώνα όλοι περίμεναν τη φετινή διοργάνωση με ανυπομονησία.

 Η νέα διαδρομή που σχεδιάστηκε με αφετηρία και τερματισμό το όμορφο ορεινό χωριό του Δήμου Λαμίας άφησε θετικότατα σχόλια στους αθλητές.
Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο που γέμισαν από αθλητές όλα οι ξενώνες της γύρο περιοχής. Το απόγευμα στο σχολείο της Παύλιανης είχε στηθεί η γραμματεία του αγώνα. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την τεχνική ενημέρωση και για τις δύο διαδρομές. Η μεγάλη των 60 χιλιομέτρων φυσικά είχε την τιμητική της. Ταυτόχρονα στην πλατεία του χωριού είχαν στηθεί περίπτερα από εταιρείες ποδηλατικές.


Την Κυριακή το πρωί το χωριό έσφυζε από ζωή και η μουσική του DJ έδινε κέφι. Οι ποδηλάτες πήραν τους αριθμούς συμμετοχής και ετοίμαζαν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ρυθμίσεις στο ποδήλατο, φούσκωμα στα ελαστικά, γέμισμα στα παγούρια και……έφυγαν!

Η εκκίνηση δόθηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Μουστάκα Κ. στις 11:10 για 200 περίπου αθλητές. Στην μικρή διαδρομή των 30 χιλιομέτρων οι πρώτοι αθλητές χρειάστηκαν 2:30’. Η σειρά τερματισμού ήταν:
1. Μαρίνος Κ.
2. Τυραίδης Κ.
3. Παπαγεωργίου Γ.

Μία ώρα αργότερα άρχισαν να τερματίσουν και οι πρώτοι αθλητές της μεγάλης διαδρομής των 60 χιλιομέτρων. Εδώ αξίζει να αναφερθεί πως και οι τρεις ανήκαν στην elite της Ελληνικής ορεινής ποδηλασίας. Η σειρά τερματισμού ήταν:
1. Παττές Γ.
2. Νικολάου Γ.
3. Πετρίδης Θ.



Οι γυναικείες συμμετοχές φέτος ήταν ελάχιστες. Στη μεγάλη διαδρομή συμμετείχε η Στρουμπούλη Δανάη η οποία σημείωσε και αξιόλογο χρόνο. Τη μικρή διαδρομή κέρδισε η Ρούντη Δ. με δεύτερη την Τσίριλα Αθ.

Όλοι οι αθλητές έφυγαν κατενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της Οίτης και τη φιλοξενία των κατοίκων της Παύλιανης. Η διοργάνωση κέρδισε τις εντυπώσεις και το ραντεβού δόθηκε για το 2013.
http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου