Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Βιομηχανία κίτρινων διαγραμμίσεων για θέσεις parking στο κέντρο της Λαμίας.(2o ΜΕΡΟΣ)

Η επιδημία κίτρινων διαγραμμίσεων για θέσεις parking στο κέντρο της Λαμίας έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βόρειο τμήμα  της Αφέρωφ μεταξύ Βενιζέλου και Δροσοπούλου. Έχει  γεμίσει ΠΛΗΡΩΣ με κίτρινες διαγραμμίσεις!!! Κύριε Δήμαρχε οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν σε όλους τους πολίτες της Λαμίας και όχι μόνο στους παρακείμενους καταστηματάρχες! Μπορείτε να σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν κάθε πολίτης της Λαμίας ζητούσε την αποκλειστική χρήση των χώρων στάθμευσης μπροστά από το σπίτι του; Οι πολίτες της Λαμίας αναγκάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για να πληρώνουν 3-4 ευρώ την ώρα στα ιδιωτικά parking για να μπορέσουν να πάνε και σε επείγουσες καταστάσεις π.χ επισκέψεις σε γιατρούς.
Η κατάσταση με τις κίτρινες διαγραμμίσεις  για θέσεις parking  προσβάλλει βάναυσα το περί δικαίου αίσθημα. Δεν πάει άλλο! Πρέπει αμέσως να μπει μια τελεία!



Βιομηχανία κίτρινων διαγραμμίσεων για θέσεις parking στο κέντρο της Λαμίας.(1o ΜΕΡΟΣ) Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι κίτρινες διαγραμμίσεις για θέσεις parking στο κέντρο της Λαμίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Σατωβριάνδου. Η απορία μου είναι με ποια κριτήρια δίνεται θέση Praking σε κάποιο κατάστημα και όχι στο διπλανό του (Σατωβριάνδου , Αβέρωφ) ? Με ποια κριτήρια δίνονται 3-4 θέσεις Parking μπροστά από είσοδο εταιρείας parking (Σατωβριάνδου) ? Με ποια κριτήρια δίνονται θέσεις parking στα ΜΜΕ (Σατωβριάνδου) ? Γιατί να δικαιούνται θέσεις parking τα ΜΜΕ και τα εμπορικά καταστήματα και όχι τα ιατρεία? Παραχωρώντας μαζικά δωρεάν θέσεις Parking ο Δήμος χάνει σημαντικά έσοδα και οι δημότες αναγκάζονται να πληρώσουν 3-4 ευρώ την ώρα στα ιδιωτικά parking αντί 0,5 έως 1 ευρώ στις θέσεις του Δήμου. Αγαπητοί Δημοτικοί Σύμβουλοι που ψηφίζετε μαζικά τέτοιες διαγραμμίσεις αποκλειστικής χρήσης πρέπει να σκεφτείτε ότι εκτός από τις εμπορικές επιχειρήσεις υπάρχουν και οι δημότες που έχουν ανάγκη τις θέσεις parking. Πρέπει να σταματήσει αμέσως η αθρόα έγκριση κίτρινων διαγραμμίσεων για θέσεις parking στο κέντρο της Λαμίας γιατί έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και προσβάλλουν βάναυσα το περί δικαίου αίσθημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου