Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Προσφυγή κατά της απόφασης για την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας

Aπό τον Δήμο Λαμιέων και άλλους Δήμους και φορείς...
Σε συνέχεια της προσπάθειας για την διάσωση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας αποφασίστηκε να ασκηθεί αίτηση ακυρώσεως στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της αποφάσεως, με την οποία ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της Τράπεζας και για το σκοπό αυτό, ήδη δόθηκε σχετική εντολή σε δικηγορικό γραφείο της Λαμίας .
Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν :

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς ως πρόσωπο και ως Δήμαρχος μετά από εισήγηση του στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων για λογαριασμό του Δήμου, της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης διά του προέδρου της, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης ως πρόσωπο και ως Δήμαρχος μετά από εισήγηση του στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρπενησίου, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος, ως πρόσωπο και ως Δήμαρχος μετά από εισήγηση του στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λοκρών, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας κ. Δημ. Καρδάκος και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης της Τράπεζας ατομικώς, το Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας δια του προέδρου του κ. Αλέξ. Διαμαντάρα και το Οικονομικό Επιμελητήριο δια του προέδρου του κ. Γεωργ. Παπανικολάου.

Είμαστε υποχρεωμένοι, να υλοποιήσουμε όλα όσα τις προηγούμενες ημέρες δεσμευτήκαμε και να συνεχίσουμε τον αγώνα και διά της δικαστικής οδού, όπως άλλωστε αυτό εκφράζεται και στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων .
http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου