Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Βράβευση του Γιώργου Γκέκα στην κοπή πίτας του Φ.Ο.Α

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα και παρουσία επισήμων, πολλών γονέων και αθλητών-τριών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 στον Αγ. Λουκά , η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Φθιωτικού Ο.Α. και η βράβευση των αθλητών-τριών του Ομίλου για την αγωνιστική χρονιά 2011.Ο πρόεδρος του Φθιωτικού Ο.Α. κ. Μαλάμος Μιχάλης, αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που ο Σύλλογος επιτελεί από το 1987 τόσο σε Διοικητικό όσο και σε Αγωνιστικό επίπεδο με μεγάλες επιτυχίες στις κατηγορίες juniors, στα Ενωσιακά, Πανελλαδικά και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα, όπου και η ομάδα ανδρών του συλλόγου μας κέρδισε την άνοδό της στην κορυφαία Α΄ Εθνική Κατηγορία για το 2011, καθώς και στους βετεράνους.

Βέβαια παραμένει σκοπός μας η ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος γεγονός που αποδεικνύεται από την ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή νέων αθλητών-τριών στην αθλητική οικογένεια του Φθιωτικού Ο.Α.

Οι ακαδημίες του Φ.Ο.Α. παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους νέους αθλητές, προπονητές και γυμναστές οι οποίοι διαρκώς ενημερώνονται με σύγχρονα μοντέλα ανάπτυξης για την άρτια προετοιμασία των αθλητών μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Τσώνης Νίκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπέτσιος Νίκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μουστάκας Κωνσταντίνος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Γκούβας Απόστολος και κ. Ντάνος Γρηγόρης.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις των αθλητών-τριών του Φθιωτικού Ο.Α. για την πορεία τους το προηγούμενο αγωνιστικό έτος καθώς και των προπονητών μας για την συνεχή και σημαντική προσφορά τους στον Όμιλο.

Τιμητική πλακέτα απενεμήθη στον εκπαιδευτικό κ. Γκέκα Γιώργο, για τη συμβολή του στον εξωραϊσμό και την αναμόρφωση των χώρων άθλησης και αναψυχής στο Χαλκιοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.

Δύο μικροί αθλητές, ήταν οι τυχεροί που παρέλαβαν τα δώρα που αντιστοιχούσαν στα νομίσματα που περιείχαν οι πίτες, δίνοντας και ένα τόνο χαράς και αισιοδοξίας σε όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου