Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Γυμναστικός

Κρίσιμη είναι η σημερινή αναμέτρηση του Γυμναστικού με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς (20.00).
Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, η ομάδα της Λαμίας είναι στην 8η με 14 β. (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) και οι βαθμοί είναι απαραίτητοι και για τους δύο αντιπάλους.

Στον Γυμναστικό ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν έχει προβλήματα αφού κι ο Θάνος Μαρούλης αν και δεν είναι 100% έτοιμος λόγω των ενοχλήσεων στη μέση θα αγωνιστεί κανονικά. Οι Ρουμελιώτες μετρούν δύο σερί εντός έδρας νίκες επί του ΠΑΟ, αλλά δεν τον έχουν κερδίσει ποτέ στην Αθήνα.
«Θεωρητικά εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο, αλλά ο ΠΑΟ είναι μια νέα ομάδα που ψάχνεται ακόμη. Γι' αυτό πρεπε να μπούμε δυνατά από την αρχή γιατί ο ΠΑΟ έχει δείξει ότι είναι ομάδα ψυχολογίας κι αν δεν της βγει το παιχνίδι από την αρχή έχει πρόβλημα», τόνισε ο Θάνος Μαρούλης και κατέληξε: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και για μας είναι η το πρώτο από μια σειρά κρίσιμων αγώνων που έχουμε μπροστά μας στο επόμενο 20ήμερο».(video)

Στον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Πανταλέων δεν προπονήθηκε χθες, καθώς ανέβασε πυρετό, αλλά λογικά θα είναι στη διάθεση του Καζάζη.
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και το πιο σημαντικό για μας είναι να ξεπεράσουμε αυτό που νιώθουμε για τον εαυτό μας. Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να αποφορτίσουμε την ομάδα έτσι ώστε να μην υπάρχει ψυχολογική πίεση κι ακόμη κι αν το παιχνίδι δεν ξεκινήσει καλά για μας να αντιδράσουμε», εξήγησε ο Δημήτρης Καζάζης και συμπλήρωσε: «Η Λαμία είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς αν ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και δεν παρουσιάσαμε τα συμπτώματα των προηγούμενων αγώνων είμαι σίγουρος ότι μπορούμε».

volleyleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου