Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Για την 3η σερί νίκη πάει σήμερα στο Χαλκιοπούλειο ο Γυμναστικός !

Ο Γ.Σ. Λαμία σκαρφάλωσε στην 5η θέση της Volleyleague
Με την ψυχολογία στο ζενίθ, μετά τις δύο εκτός έδρας σπουδαίες νίκες με Παναθηναϊκό και Φοίνικα Σύρου, ο Γ.Σ.Λαμία υποδέχεται σήμερα Σάββατο (11/2) την Ε.Α.Πατρών στο Χαλκιοπούλειο για τη 16η αγωνιστική της Volleyleague.Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 με διαιτητές τους Βουδούρη, Ράπτη.Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με αποτέλεσμα να έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η νίκη και το καθαρό τρίποντο απέναντι στους Αχαιούς είναι ο αποκλειστικός στόχος του Γυμναστικού που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρώτη οκτάδα.

Οι παίκτες του Γ.Σ.Λαμία καλούνται να ξεπεράσουν και την κόπωση από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Φοίνικα στη Σύρο. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπήρχε αφού μετά το ταξίδι της επιστροφής ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΕΑΠ.

Οι φίλοι του Γυμναστικού και του βόλεϊ αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν στο κλειστό γυμναστήριο Λαμίας. Η ανοδική πορεία της ομάδας, αλλά και η προϊστορία των αγώνων με την Πάτρα του Γιώργου Χριστόπουλου (έντονες συγκινήσεις, σασπένς και ανατροπές) δείχνουν ότι ο κόσμος έχει «ζεσταθεί». Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Λαμία είχε επικρατήσει με 3-1 σετ.

Μετά τον Παναθηναϊκό ήρθε και η 2η σερί νίκη στη Σύρο:
Νέα μεγάλη νίκη στο τάι μπρέικ εκτός έδρας, πέτυχε ο Γυμναστικός που επικράτησε μέσα στη Σύρο του Φοίνικα. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, αν και ταλαιπωρήθηκε από αυθημερόν μετάβαση λόγω των καιρικών συνθηκών, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 σετ (25-27, 21-25). Η γηπεδούχος του Νίκου Νεόφυτου ισοφάρισε σε 2-2 (25-17, 25-17) αλλά οι παίκτες του Γυμναστικού βρήκαν τις δυνάμεις και την τακτική να προηγηθούν σε όλο το 5ο σετ, κατακτώντας το με 15-13.

Χαρούμενος ήταν πάντως και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. «Ήταν ένα ματς για γερά και με πολλά νεύρα. Ήταν σημαντικό για μας να κερδίσουμε σε ένα τέτοιο ματς. Όπως φαίνεται κι από το σκορ στο 5ο σετ κρίθηκε στη λεπτομέρεια και χαίρομαι που είμαστε εμείς οι νικητές», είπε ο τεχνικός του Γυμναστικού με τον Δημήτρη Χατζηηλιάδη να συμπληρώνει: «Είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να πεις ότι έληξε... ισόπαλο. Ήταν πολύ μικρές οι διαφορές μας, αλλά σίγουρα εμάς μας βοήθησε ψυχολογικά η ανατροπή του πρώτου σετ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου