Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

''Μειώνοντας τα σκουπίδια μας: Λύσεις και προτάσεις'' την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην Λαμία

Ευκαιρία δίδεται στον Δήμο Λαμιέων να ''ξεπαγώσει'' το πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης το οποίο παραμένει ανενεργό εδώ και δύο χρόνια παρά τις συχνές εξαγγελίες και υποσχέσεις Δημάρχου καί Αντιδημάρχων.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων( (Λεωνίδου 9-11, 2ος όροφος) θα διεξαχθεί Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Μειώνοντας τα σκουπίδια μας: Λύσεις και προτάσεις»

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το δίκτυο ΄΄Εύξεινη Πόλη΄΄ και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Εργαστήριο Μετάδοσης Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής και έχει σκοπό την ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων και την πρόοδο της πιλοτικής εφαρμογής οικιακής Κομποστοποίησης στο Δήμο Λαμιέων.

Δείτε (εδώ) και την ερώτηση της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών που έγινε στο Δημοτικό συμβούλιο πριν 8 μήνες με σκοπό την ενημέρωση για την απογοητευτική πορεία του προγράμματος στην Λαμία.

Σχετικά:
Οικιακή κομποστοποίηση στον Δήμο Λαμιέων
Φυλλάδιο Δήμου Λαμιέων για την ''Οικιακή κομποστοποίηση''
Στα ''σκουπίδια'' το πρόγραμμα κομποστοποίησης του Δήμου Λαμιέων
Οι θέσεις της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας για τη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων

1 σχόλιο:

  1. Διαχειριστής8/2/12, 1:11 μ.μ.

    Οποιοια/ος θέλει να αποκτήσει δωρεάν κάδο κομποστοποίησης και να συμμετέχει έτσι στο πρόγραμμα ''Οικιακής Κομποστοποίησης'' του Δήμου Λαμιέων, μπορεί να επικοινωνήσει με την υπεύθυνη του προγράμματος Κα Δέσποινα Τσαδήμα, στο τηλέφωνο 2231022314.

    Επειδή προς το παρόν οι κάδοι έχουν εξαντληθεί οι δημότες θα αφήνουν τα στοιχεία τους, ώστε στην επόμενη παραγγελία να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή