Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Περιβαλλοντική Ομάδα Χαλκιοπουλείου - Κάνοντας το όραμα πράξη!

Η Λαμία επιτέλους αποκτά το δικό της αθλητικό πάρκο! -
<<Έχω ένα όραμα γι αυτή τη πόλη...>>, μας έλεγε πριν λίγο καιρό ο γυμναστής Γιώργος Γκέκας, που ξεκίνησε εθελοντικά πλην όμως συστηματικά, να καθαρίζει τον περιβάλλοντα χώρο του Χαλκιοπούλειου, απέναντι από την Έκθεση.Ένας χώρος εγκαταλελειμμένος. Μια έκταση 6 στρεμμάτων, που θα μπορούσε να ήταν παράδεισος, είχε μετατραπεί σε ζούγκλα!!! Η Λαμία, μια πόλη με πληθυσμό πάνω από 80.000 κατοίκους, στερείται ενός πάρκου, που θα εξασφαλίζει στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αθλούνται! Όλα τα σχολεία της πόλης μας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στην εξεύρεση χώρου, για τη πραγματοποίηση των εκδρομών τους!

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβρη και συνεχίζονται καθ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, από τον ίδιο και την ομάδα εθελοντισμού που έχει δημιουργήσει και η οποία όσο περνά ο καιρός μεγαλώνει.

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ!!! Οι εθελοντές της πόλης μας ανέλαβαν δράση! Για την αξιοποίηση όχι μόνο του Χαλκιοπούλειου αλλά και άλλων υπαίθριων χώρων. Αποφασίσαμε να μη σταματήσουμε ποτέ! Τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα στη ζωή! Πρέπει να θυσιάσουμε λίγο χρόνο από τη προσωπική μας ζωή και να ασχοληθούμε σοβαρά με δημιουργικές δράσεις –πρωτοβουλίες!!! Όλοι μαζί, εθελοντές και υπάλληλοι του Δήμου κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε να τελειώσουν οι εργασίες καθώς και κάποιες παρεμβάσεις, πριν από το Πάσχα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους κ. Κώστα Μουστάκα και τον κ. Παναγιώτη Ευαγγελίου για τη βοήθεια που μας έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα. ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλους τους συμπολίτες μας να δηλώσουν συμμετοχή στην εθελοντική ομάδα, είπε  o Γιώργος Γκέκας.

Η εθελοντική ομάδα μέχρι τώρα ξεπερνά τα 30 άτομα και όποιος θέλει να συμμετέχει ή να βοηθήσει με τον οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Γιώργο Γκέκα στο τηλέφωνο 6937318746 ή στο ggkekas357@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου