Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Με τον Αρη σήμερα στις 19.00 ο Γυμναστικός

Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 πέφτει το βράδυ της Δευτέρας στο Χαλκιοπούλειο με την αναμέτρηση ΓΣ Λαμία - Άρης.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 8η θέση της βαθμολογίας έχοντας από 11 βαθμούς και η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Η Λαμία προέρχεται από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό της στους ‘8' του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας κόντρα στην Κνακ Ροζελάρε, αλλά για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.

«Μετά την ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων, πρέπει να αφοσιωθούμε αποκλειστικά στις υποχρεώσεις μας στην Ελλάδα», τόνισε ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης με τον ακραίο της Λαμίας να συμπληρώνει:«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη χωρίς απώλειες. Ο Άρης είναι μια καινούργια ομάδα με αλλαγές στο ρόστερ του, δεν έχουμε πλήρη εικόνα, αλλά αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο ματς υπάρχει μια σειρά αγώνων που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, για να μην έχουμε αγωνία μέχρι το τέλος».

Ο Άρης μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες, αλλά θα έχει στη σύνθεση του σίγουρα τον Αργύρη Μαυροβονιώτη ενώ αύριο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των νεοαποκτηθέντων Μπόικοβιτς, Ζέλιτς (είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ολοκλήρωσης των διεθνών πιστοποιητικών της μεταγραφής τους).
«Έχουμε ένα νέο αγωνιστικό πρόσωπο μετά τις προσθήκες που έχουν γίνει στην ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα κι οι βαθμοί είναι το ζητούμενο για μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι», τόνισε ο Γιάννης Κυριακίδης και συνέχισε: «Στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε ένα άλλο πρόσωπο. Οι νέοι παίκτες που έχουν έρθει δείχνουν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου