Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Βόλλευ στον πάγο και στην Λαμία!!

Βόλλευ στον πάγο και στην Λαμία!
Μπορεί να κέρδισε την πρόκριση στην 12αδα του CEV Cup ο Γυμναστικός, μετά απο έναν συγκλονιστικό αγώνα, αλγεινή εντύπωση όμως πανελλήνια έχουν προκαλέσει οι συνθήκες που επικρατούσαν χθές στο Χαλκιοπούλειο αφού,σύμφωνα με καταγγελίες, οι υπεύθυνοι του Δήμου Λαμίας αρνήθηκαν να ανάψουν την θέρμανση του γηπέδου με αποτέλεσμα να επικρατεί παγωνιά.

Θεωρούμε πως πρέπει να υπάρξει απάντηση από την Δημοτική Αρχή γιατί το γεγονός αυτό δυσφημεί σε όλη την Ευρώπη το Ελληνικό βόλλευ και την Λαμία.
Δείτε και την σχετική ανάρτηση στα αθλητικά sites:

Έκανε οικονομία και πάγωσαν
Tυχεροί άτυχοι οι 500 φίλοι της Λαμίας που άφησαν την ζεστασιά του σπιτιού τους για να πάνε στο «Χαλκιοπούλειο» για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Τυχεροί γιατί είχαν χορταστικό θέαμα τριών ωρών και άτυχοι γιατί...παραλίγο να πάθουν κρυοπαγήματα. Με εντολή του προέδρου του γυμναστηρίου Νίκου Σουφλέρη η θέρμανση λειτούργησε μόνο για 45 λεπτά όσο, δηλαδή, κράτησε το ένα σετ αφού όπως φαίνεται.... περίμενε εύκολη επικράτηση της ομάδας της πόλης του κι έκανε οικονομία και για τον επόμενο... αγώνα.

Στη Λαμία η θερμοκρασία χθες βράδυ ήταν κοντά στους 0 C. Μετά το 3ο σετ το γυμναστήριο ήταν... ψυγείο και όσοι έμειναν τρεις ώρες στην εξέδρα πάγωσαν. Ευτυχώς τους ζέστανε το φινάλε και η πρόκριση της Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου