Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σάρωσε τα χρυσά ο Αλ. Χαντζηπαυλίδης στο Νις της Σερβίας

6 χρυσά και 1 χάλκινο για τον Λαμιώτη κολυμβητή...
Σε προσωπική υπόθεση εξελίχθηκε για τον Αλέξανδρο Χαντζηπαυλίδη η 20η διοργάνωση της LEN (ευρωπαική ομοσπονδία κολύμβησης) SVENT NICOLAS, που διοργανώθηκε στο NIS της Σερβίας 18-19/12/2011 μιας και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου για 6 φορές και μία φορά στο τρίτο.
Στην διοργάνωση συμμετείχαν 510 κολυμβητές από 55 σωματεία (Βουλγαρία,Π.Γ.Δ.Μ,Βοσνία Ερζεβοβίνη,Ελλάδα,Σλοβενία,Σερβία,Ρωσία) με την ελληνική αποστολή να κλέβει την παράσταση.

Έξι φορές χρυσός ο κολυμβητής του εθνικού ο.φ.π.φ μιας και στα 200μ.μικτή ατομική,400μ. ελεύθερο,1500μ. ελεύθερο κατέκτησε από 2 χρυσά στο κάθε αγώνισμα, ένα στην κατηγορία των εφήβων και ένα στην ανοιχτή κατηγορία των ανδρών, ενώ στα 100μ. πεταλούδα κατέκτησε το χρυσό στην κατηγορία των εφήβων και το χάλκινο στην ανοιχτή κατηγορία των ανδρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος των αγώνων, ο Λαμιώτης κολυμβητής, βραβεύτηκε με χρηματικό έπαθλο σαν καλύτερος αθλητής της διοργάνωσης με βάση την βαθμολογία της LEN. Το καλύτερο λοιπόν ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς για τον έφηβο κολυμβητή που αφήνει το στίγμα του σε οποιαδήποτε διοργάνωση λαμβάνει μέρος.

Επόμενη "αποστολή" του, η παρουσία στο EUROMET, που θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες 27-29/01/2012.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου