Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝ στον ΑΝΘΡΩΠΟ: Έκανε πράξη το όνειρο ζωής

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, παραδόθηκε στη Διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας η υπερσύγχρονη κινητή μονάδα αιμοδοσίας από τον φιλανθρωπικό σύλλογο "ΣΥΝ στον ΑΝΘΡΩΠΟ"
- Η κινητή μονάδα αιμοδοσίας κόστισε 95.000 ευρώ και είναι πλήρως εξοπλισμένη.Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η πραγματικότητα μήνυμα Ελπίδας για τους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε όλους όσους πίστεψαν και συμμετείχαν με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία και αυτού του στόχου μας  είπε συγκινημένη στο LamiaReport η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, που πραγματοποιήθηκε χθες στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου Λαμίας.
Η κ.Δούμα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ευχαρίστησε από καρδιάς τις ακούραστες συνεργάτιδές της στον φιλανθρωπικό σύλλογο, που μαζί χρόνια τώρα πασχίζουν για να προσφέρουν στο συνάνθρωπο.



Διαβάστε ένα απόσπασμα από την ομιλία της:

 Σήμερα λοιπόν, ευτυχούμε με αισθήματα βαθύτατης συγκίνησης να τη παραδίδουμε εις τα άξια χέρια της διοίκησης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας με την ελπίδα να λυθεί το πρόβλημα επάρκειας σε αίμα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του Νομού μας και όχι μόνον. Να είστε βέβαιοι, ότι με χαρά και υπερηφάνεια θα παρακολουθούμε από κοντά το έργο και τα αποτελέσματα της μονάδας και ευελπιστείτε ότι και πάλι θα είμαστε αρωγοί για να προσφέρουμε κατά δύναμη ότι απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου μας. Από βάθους ψυχής ευγνωμόνως ευχαριστούμε όλους τους συνανθρώπους μας που και πάλι ανταποκρίθηκαν με ζέση ψυχής στο κάλεσμά μας και είτε με το περίσσευμά τους είτε από το υστέρημά τους έδωσαν το παρόν στην ανθρωπιά και την προσφορά. Ευχαριστούμε: -Τον κ. Βασίλειο Αγγουρά, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και τον τότε Διοικητή κ. Δημήτριο Μπριάννη. -Τους πατέρα Δαμασκηνό, κ. Παναγιωτίδη καθηγητή αιματολόγο και τον. Γεώργιο Κυριαζόπουλο της μονάδας εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας , για την συμμετοχή τους ως ομιλητές στην εκδήλωση του Συλλόγου μας για τη δωρεά των οργάνων ανθρωπίνου σώματος και την αιμοδοσία. -Τον ιατρό κ. Γεώργιο Μύτη, ένθερμο υποστηρικτή από την αρχή υλοποίησης της ιδέας μας, -Την Προϊσταμένη του τμήματος αιμοδοσίας Λαμίας κ. Δεληστάθη, την κ. Θεανώ Υφαντή, τις κυρίες Βάγια Μπούκα, Ασπασία Ζάχου και τους συνεργάτες τους, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε διά την διοργάνωση της εκδήλωσης -Το υπόλοιπο Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας. -Τον κ. Βασίλειο Λέγκα για την πολύτιμη παροχή βοήθειας στη Γερμανία. -Την εταιρεία Ντουλάκης Α.Ε. -Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας, τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Σιμόπουλο και τη δημοσιογράφο κ. Λένα Παρασκευά, ως και τους υπόλοιπους ακούραστους δημοσιογράφους και τεχνικό προσωπικό που υπερέβαλαν εαυτούς για την παρουσίαση και επιτυχία του μεγάλου τηλεμαραθωνίου. Καθώς και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που συμπαρίστανται στο έργο μας. -Τέλος θέλω από βάθους ψυχής να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, τις ακούραστες συνεργάτιδές μου που για άλλη μια φορά κατέθεσαν την ψυχή τους για την επίτευξη του στόχου μας , όπως και όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που συμπορεύονται πάντοτε μαζί μας και είναι οι πρεσβευτές του έργου μας. Άφησα στο τέλος μια σεμνή αναφορά στην μητέρα μου, που στη μακροχρόνια αιματολογική ασθένειά της βίωσε στο Νοσοκομείο την αγάπη, φροντίδα και συμπαράσταση των ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού. Χάρη σ’ αυτή οραματίστηκα την απόκτηση της μονάδας και με ενθάρρυνε μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής της και την ευχαριστώ εκεί που βρίσκεται. Συγχωρήστε την τυχόν μη ηθελημένη αναφορά σε κάποιους. Να είστε σίγουροι ότι όλοι είναι στην καρδιά μας. Θα ήθελα να κλείσω λέγοντας ότι : «Η αγάπη αναζητά πάντα ένα τρόπο, η αδιαφορία βρίσκει πάντα μια δικαιολογία»
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου