Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Εντυπωσιακή πρόκριση για τον Γυμναστικό

                                                Ο πόντος της νίκης και οι πανηγυρισμοί

Ο Γ.Σ.Λαμία μπροστά σε περίπου 1000 θεατές πήρε πανηγυρική πρόκριση για τους «16» του CEV Cup. Η ομάδα του, εορτάζοντα , Δημήτρη Ανδρεόπουλου «σκόρπισε» την Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι παίκτες του Γυμναστικού μετά από τις δύο ήττες - από τη Μακάμπι (πρώτο ματς στο Ισραήλ) και τον Παμβοχαϊκό (πρωτάθλημα) - ήταν αποφασισμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι και την πρόκριση. Μπήκαν φουριόζοι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και δεν άφησαν στους Ισραηλινούς περιθώρια αντίδρασης.

Άλλωστε φάνηκε και από το πρώτο παιχνίδι ότι η νίκη της Μακάμπι ήταν περισσότερο αποτέλεσμα της κακής παρουσίας του Γυμναστικού και όχι ανωτερότητας των αντιπάλων.

Οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο σετ με 25-16, το δεύτερο με 25-17 και το τρίτο με 25-18 οδηγώντας το ματς στο «χρυσό» σετ.

Οι παίκτες της Λαμίας πιο ψύχραιμοι σε καθοριστικά σημεία και με σωστές επιθετικές επιλογές πήραν το «χρυσό» σετ με 15-11 και την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

ΛΑΜΙΑ (Ανδρεόπουλος) : Μαρούλης 2 (2 άσσοι), Χατζηλιάδης 13 (50% υπ., 62% επ.), Κόβατς 10 (6 μπλοκ), Παντακίδης 11 (5 μπλοκ), Τσούροβιτς 17 (3 μπλοκ), Σιμεούνοβιτς 14 , Σφενδυλάκης, Βλαχόπουλος, Γκαράς (λ) 66% υπ.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Εφρόν , Φαιγκά 17, Βισότσκι 6, Βέρα 6, Σοκόλοφ 5, Πέλεγκ 3, Κατζένελσον 1, Σβαρτζ (λ) 38% υπ., Γκινάρσκι, Σέμες , Ντάνενμπεργκ 2.

Ήταν μία νίκη-πρόκριση που αναμένεται να αποτελέσει ψυχολογική ένεση για τη δύσκολη συνέχεια. Η εμφάνιση της λαμιώτικης ομάδας ικανοποίησε τον κόσμο που τη στήριξε στο Χαλκιοπούλειο και άφησε υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον.

Ο Θάνος Μαρούλης αφιέρωσε τη νίκη στον προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο και στους επίσης εορτάζοντες Γκαρά, Χατζηηλιάδη, Ρίζο (γυμναστή) και Θεοδωρόπουλο (Γενικό Γραμματέα).

Το Σάββατο ο Γ.Σ.Λαμία επανέρχεται στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Στις 19:00 θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την 3η αγωνιστική.

lamiavolley.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου