Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

"ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ": Εκδηλώσεις Χειμώνας 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ  2011-2012
Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του συλλόγου,
Γνωρίζουμε ότι διερχόμαστε περίοδο βαθύτατης οικονομικής κρίσης. Γνωρίζουμε όμως ότι η ύφεση αυτή δεν ακουμπά τα φιλανθρωπικά αισθήματά σας και την ψυχική σας ευρυχωρία, γιατί είναι τα μόνα ενεργά στοιχεία που μας απέμειναν και αντιτάσσονται στη κοινωνική ισοπέδωση, όπως άλλωστε πολλαπλώς έχετε αποδείξει.Συμπαρασταθείτε με δύναμη ψυχής στο έργο του Συλλόγου μας και συνοδοιπορευτείτε μαζί μας στους στόχους μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Για 3η συνεχή χρονιά, ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «΄Αλμα Ζωής», συμμετέχει στη διοργάνωση αγώνα δρόμου «Μαζί τρέχουμε για τη ζωή», με στόχο την υλοποίηση προγράμματος γενετικού ελέγχου των γυναικών, που κινδυνεύουν να εκδηλώσουν καρκίνο του μαστού. Μπορείτε να λάβετε μέρος είτε στον αγώνα των 4 χλμ είτε στον περίπατο των 2 χλμ που θα γίνουν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 στο Ζάππειο, στις 11 π.μ.

Μετά τις εκδηλώσεις στο Ζάππειο, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλίας Λαλαούνης κάτω από την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Ακρόπολη. Στη συνέχεια ελεύθερο πρόγραμμα για φαγητό. Αναχώρηση στις 18.00 μμ. Δηλώσεις συμμετοχής έως 29/9/2011. Τιμή συμμετοχής 50 ευρώ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Συμμετέχουμε στη διοργάνωση φιλανθρωπικής μουσικής εκδήλωσης υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ακτής Ελεφαντοστού και της Πρέσβειρας της UNESCO Κας Μέρως Κεσεσίογλου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με την πιανίστα Κα ΄Αδη Καρμίρη. Θα ακολουθήσει επίδειξη μόδας και δεξίωση για να ενισχυθούν τα παιδιά του Ορφανοτροφείου της Ακτής του Ελεφαντοστού με την επωνυμία ΕΛΛΑΣ και τμήματος με την επωνυμία ΛΑΜΙΑ που δημιουργήθηκε από τα έσοδα προηγούμενης εκδήλωσης μαζί με τους άνω φορείς και σε συνεργασία με το κανάλι ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Τιμή συμμετοχής 80 ευρώ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης πραγματοποιεί μια σημαντική μετάκληση στη Λαμία και φιλοξενεί την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη Διεύθυνση του Καλλιτεχνικού της Διευθυντή, Βασίλη Χριστόπουλου και θα παρουσιάσει δημοφιλή έργα των Χαίντελ, Τσαϊκόφσκι και Μπετόβεν. Τιμή εισιτηρίου για τα μέλη του συλλόγου 12 ευρώ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής KΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, στις 12.30 μ.μ.

Είναι ο επίλογος του μεγαλεπήβολου στόχου του Συλλόγου μας για μια πράξη σημαντικής προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και στον ευαίσθητο αλλά και διαρκώς κλονιζόμενο τομέα της Υγείας, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και φυσικά με την ενεργό και συγκινητική συμμετοχή των πολιτών και φορέων. Το σύνολο αγοράς της μονάδας ανήλθε σε 95.000,00 ευρώ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Πρεμιέρα Πειραματικής Σκηνής ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης με τα μονόπρακτα του Τσέχωφ «Ρώσικη Ρουλέτα» (Η Αρκούδα, Οι βλαβερές συνέπειες του τσιγάρου, Πρόταση Γάμου). Η τιμή του εισιτηρίου για μεμονωμένους θεατές είναι 15 ευρώ, ενώ προσφέρεται από το ΔΗΠΕΘΕ μειωμένο εισιτήριο 12 ευρώ για ομαδική προσέλευση των μελών του συλλόγου μας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος προσκαλεί σε απογευματινό καφέ, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου. Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου Θηλέων στις 6.30 μμ.

Χορηγός εκδήλωσης: The Body Shop. Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Επίσκεψη στο κτήμα Χατζημιχάλη στην Αταλάντη. Η επίσκεψη-ξενάγηση θα συνδυαστεί με γεύμα όπου θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε παραδοσιακά εδέσματα που ετοιμάζονται ειδικά για το κτήμα και να απολαύσουμε τις υπέροχες ποικιλίες κρασιών του κτήματος Χατζημιχάλη. Θα προηγηθεί προσκύνημα στο Μοναστήρι Αγίων Αναργύρων το οποίο βρίσκεται χτισμένο στις πλαγιές του Χλωμού, 8 χιλιόμετρα από την Αταλάντη, τόπος λατρείας προς τους Αγίους αλλά και προς τη φύση. Το Μοναστήρι χρονολογείται από το 16ο αιώνα. Η πανοραμική θέα προς τον εύφορο κάμπο και τους ελαιώνες της Αταλάντης, τον Ευβοϊκό κόλπο και την Εύβοια το καθιστούν μοναδικό αξιοθέατο της περιοχής.

Τιμή συμμετοχής 40 ευρώ (περιλαμβάνεται το γεύμα και το κρασί). Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 22/11/2011.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής» στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Μέσα σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα διατίθενται προς πώληση Χριστουγεννιάτικα στεφάνια, στολίδια, διακοσμητικά κεριά και συνθέσεις. Θα απολαύσετε την πρόκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς και μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και κρασιών. Με χαρά θα δοκιμάσετε υπέροχα ρούχα και θα εξερευνήσετε το μεγάλο γιουσουρούμ που θα στηθεί για σας, καθώς επίσης θα θαυμάσετε τα χειροποίητα εργόχειρα και τις υφασμάτινες δημιουργίες των μελών του συλλόγου μας. Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα, προσφορές των καταστηματαρχών της πόλης μας, ταξίδια σε καταπληκτικά ξενοδοχεία καθώς επίσης κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ κ.ά. Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο OPEL Agila 1200cc. Λαχνοί θα διατίθενται στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου, στην Πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του συλλόγου μας και στην Αντιπροσωπεία ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ καθώς και στα καταστήματα Ευθυμίου Κατερίνα, Γυαλικά-είδη δώρων (πλατεία Πάρκου), Παπαδημητρόπουλος-Οπτικά (Καποδιστρίου). Τιμή Λαχνού 5 ευρώ. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ

Με τιμή,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου

ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ



Δηλώσεις συμμετοχής:

Γραφεία Συλλόγου: 22310-38539

Μαρία Παναγοπούλου τηλ. 6974931895 ,

Λίνα Πετροπούλου 6973533922 και

Ζωή Ταξίδη τηλ. 6972282833 .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου