Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Κοινωνικό δίκτυο... αφύπνισης!

Αν θα θέλατε να σας ξυπνάει κάθε πρωί και μία διαφορετική φωνή, τότε σπέυσατε να εγγραφείτε στο νέο κοινωνικό δίκτυο αφύπνισης "talk o' clock"! Κάθε μέρα κι ένας ξένος θα βρίσκεται πρωί πρωί στο ακουστικό σας. Η νέα υπηρεσία TalkO’clock επιτρέπει σε εντελώς άγνωστους προς εσάς ανθρώπους να σας ξυπνούν (και το αντίστροφο) την ώρα που επιθυμείτε!. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας και να συνδεθείτε μέσω Facebook. Έπειτα, καταχωρείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας (ο οποίος φυσικά παραμένει στους servers της υπηρεσίας και δε διαρρέει σε τρίτους) και θέτετε την ώρα που επιθυμείτε να σας ξυπνήσουν.

Στη συνέχεια το TalkO’clock προσθέτει το αίτημα σας σε μια δημόσια λίστα την οποία βλέπουν οι υπόλοιποι χρήστες της υπηρεσίας και κάποιος αναλαμβάνει να σας ξυπνήσει. Αν πάλι δε βρεθεί εθελοντής, δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα συνεχίσετε να ονειρεύεστε, αφού η εφαρμογή αναλαμβάνει να σας ξυπνήσει η ίδια με κάποιο ηχογραφημένο μήνυμα.

Προς το παρόν η υπηρεσία βρίσκεται σε δοκιμαστική έκδοση και είναι διαθέσιμη μόνο σε ΗΠΑ και Καναδά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες, ενώ υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές για iPhone και Android.
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου