Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Τραγουδούν σήμερα για τον ΧΥΤΑ στην Δυτ. Φθιώτιδα...

Πολιτιστική διαμαρτυρία...
Ο Όμιλος Ενεργών Πολιτών Δυτικής Φθιώτιδας,
ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστριού, ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριλόφου και ο Σύλλογος Γυναικών Γραμμένης συνδιοργανώνουν εκδήλωση Πολιτιστικής διαμαρτυρίας για το ΧΥΤΑ κεντρικής Φθιώτιδας,
Tην ΠΕΜΠΤΗ 25-8-2011 και ώρα 20:00μ.μ. στο Πλατανόδασος Καστριού

(Γήπεδο Καστριού, οικισμός Παλιουρίου).

Οι Σύλλογοι και οι πολίτες της Δυτικής Φθιώτιδας διαμαρτύρονται για την επιλογή της θέσης Μαγδάρα Τριλόφου για την κατασκευή ΧΥΤΑ.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Δήμο Μακρακώμης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Ενημέρωση για το περιεχόμενο της μελέτης και τις μέχρι τώρα ενέργειες του Ομίλου, των Συλλόγων και των πολιτών,

Τοπικούς Χορούς και βραδιά δημοτικής παραδοσιακής μουσικής με ορχήστρα στην οποία συμμετέχουν οι: Γεωργίου Παναγιώτης, τραγούδι, Κραβαρίτης Γρηγόρης, κλαρίνο, Πετεινός Παναγιώτης, τραγούδι, Δέλλιος Κώστας, κιθάρα, Γκαραβέλης Τάκης, αρμόνιο και Δημητρίου Νίκος, τουμπερλέκι.

Είσοδος με μπίρα ή αναψυκτικό, 5 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της νομικής παρέμβασης για την χωροθέτηση του ΧΥΤΑ.

Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική και απαραίτητη ώστε να δοθεί το ΜΗΝΥΜΑ.

Οι Πολίτες γνωρίζουν και δεν θα επιτρέψουν να συντελεσθεί το ΕΓΚΛΗΜΑ με θύμα τον τόπο μας και τα οικοσυστήματα ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ - ΜΑΛΙΑΚΟΥ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου