Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Φθιώτιδα: «Άμα το ψηφίσετε να μην ξαναγυρίσετε»

Έμποροι επαγγελματίες βιοτέχνες της Φθιώτιδας έστειλαν μήνυμα στους βουλευτές και την κυβέρνηση.
Μεγάλη Παμφθιωτική απεργία σήμερα στη Λαμία με τη συμμετοχή όλων των κλάδων επαγγελματιών και εμπόρων. Στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Φθιώτιδας και του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες επαγγελματίες με κλείσιμο των καταστημάτων τους και των επιχειρήσεων τους.

Με κεντρικό σύνθημα τη μη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου «που οδηγεί σε αφανισμό τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις αλλά και το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας στη φτώχεια και την εξαθλίωση», οι πολίτες της Φθιώτιδας διαδήλωσαν ειρηνικά και με ευρηματικά συνθήματα στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ρούμελης.

«Αν δεν αλλάξετε βιολί, αδειάστε τώρα τη βουλή», αλλά και με συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τους μικρομεσαίους» και «κλέφτες – κλέφτες», οι επαγγελματίες και οι έμποροι από κάθε γωνιά του νομού διαδήλωσαν την αντίθεσή τους «στην αντιλαϊκή πολιτική ύφεσης και αφανισμού των ΜΜΕ».

Την ίδια ώρα κονβόι με επαγγελματίες αυτοκινητιστές έκαναν διαμαρτυρία κορνάροντας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Μετά την κεντρική ομιλία στην Πλατεία Πάρκου οι επαγγελματίες και οι έμποροι της Φθιώτιδας πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας προς την περιφέρεια, προχωρώντας και σε συμβολική κατάληψη της. Ακολούθησε επίδοση του ψηφίσματος στους τρεις βουλευτές της κυβέρνησης στη Φθιώτιδα, με δύο από τους οποίους ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ, Γιάννης Λούκας είχε και ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία την οποία μετέδωσε

Lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου