Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γ.Σ. Λαμία

Στα γραφεία της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας βόλλευ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κλήρωση του cev cup και του challenge cup. Για τον πρώτo γύρο του cev cup ο Γ.Σ. Λαμία θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Ισραήλ στο διαστημα 18 με 20 Οκτωβρίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στη Λαμία στο διάστημα 25-27 Οκτωβρίου.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ειναι η μεγαλύτερος και λαοφιλέστερος σύλλογος του Ισραήλ. Έδρα της ειναι το «Hadar Yosef National Sports Center». Τη σεζόν 2010-11 κατέκτησε το νταμπλ στη χώρα της. Στο τελικό του πρωταθλήματος επικράτησε της Μακαμπι Χοντ Χασαρόν με 3-1 νίκες, ενώ στον τελικό του Κυπέλλου επικράτησε της Χάποελ με 3-2 σετ. Αγωνίστηκε στη φάση των 32 του cev cup, όπου αποκλείστηκε από την τουρκική Ζιράτ Μπανκάσι. Συνέχισε στο challenge cup όπου αποκλείστηκε στη φάση των 16 από τη μετέπειτα τροπαιούχο ιταλική Ματσεράτα.

Ο Γυμναστικός θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν το ευρωπαϊκό του ταξίδι κρατώντας ψηλά τη σημαία του ελληνικού βόλλευ, αποδεχόμενος την πρόταση της ομοσπονδίας να συμμετάσχει στο cev cup, μετά την απόσυρση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η ομάδα βόλλευ της Λαμίας την περασμένη σεζόν έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα 4 παιχνίδια που έδωσε. Αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες στον πρώτο γύρο του cev cup από την ισπανική Ουνικάχα Αλμέρια, συνέχισε στο challenge cup όπου στη φάση των 32 αποκλείστηκε και αυτός από την πανίσχυρη Ματσεράτα.

lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου