Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Παράταση στην απογραφή ζητά ο δήμος Τρικκαίων

Δυσλειτουργίες διαπιστώνει ο δήμαρχος
Ολοκληρώνεται σήμερα η γενική απογραφή πληθυσμού, όμως φαίνεται ότι αρκετοί δεν έχουν απογραφεί, αφού απογραφέας δεν έφτασε στο σπίτι τους. Μάλιστα χθες πολίτης έφτασε να τηλεφωνήσει στην Στατιστική Υπηρεσία Τρίπολης προκειμένου να ζητήσει απογραφέα για να απογράψει την οικογένειά του, ενώ σήμερα το πρωί αρκετοί πολίτες τηλεφώνησαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης καταγγέλλοντας ότι δεν έφτασε απογραφέας στο σπίτι τους και ζητούν παράταση της διαδικασίας, αλλά και έλεγχο των απογραφέων.

Για το ζήτημα αυτό, ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, με δήλωσή του σημείωσε ότι, «έχουμε διαπιστώσει δυσλειτουργίες κατά την απογραφή. Αρκετοί συμπολίτες μας δεν έχουν απογραφεί γιατί δεν πήγε απογραφέας στο σπίτι τους και σήμερα μας έχουν ενοχλήσει αρκετοί, ενώ παράλληλα έχουμε διαπιστώσει ότι αρκετοί συμπολίτες μας έφυγαν και απογράφηκαν σε άλλες περιοχές».

«Εκείνο που εμείς ζητούμε είναι να δοθεί παράταση στη διαδικασία απογραφής μέχρι την προσεχή Κυριακή και παράλληλα προειδοποιούμε ότι για την χορήγηση βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας κι εντοπιότητας, οι υπηρεσίες του δήμου θα ζητούν από τους πολίτες να προσκομίζουν την βεβαίωση απογραφής, γι' αυτό καλούμε τους δημότες μας που δεν έχουν απογραφεί ακόμα να αναζητήσουν απογραφέα από την υπηρεσία που ενεργεί την απογραφή και να απογραφούν» προσθέτει ο δήμαρχος.
http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου