Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ολοκληρώθηκε η απογραφή

Ολοκληρώθηκε χθες, ύστερα από δύο εβδομάδες, η διαδικασία της γενικής απογραφής πληθυσμού και κατοικιών, προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία για τα δημογραφικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού της χώρας.Η ΕΛΣΤΑΤ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη της διαδικασίας. Όσοι πολίτες δεν κατάφεραν να απογραφούν, μπορούν να απευθυνθούν από σήμερα και για τις επόμενες τρεις ημέρες στα κατά τόπους γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Από χθες το βράδυ στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ έχουν αναρτηθεί τα κατά τόπους γραφεία, ενώ πληροφορίες δίνονται και από τους 35 τηλεφωνητές της ΕΛΣΤΑΤ.

Τα πρώτα βασικά αποτελέσματα της απογραφής αναμένονται τον Ιούνιο και θα αναφέρονται στον μόνιμο πληθυσμό ανά δημοτική ενότητα της χώρας, καθώς και στην κατανομή των απογραφέντων ανά φύλο, ενώ συγκεντρωτικοί ανωνυμοποιημένοι στατιστικοί πίνακες αναμένεται να παρουσιαστούν σε ενάμιση χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.apografi2011.gr, ή τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα 213 135 2138 - 40:

http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου