Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Με κυβερνητική βούλα η καταδίκη των Λ.Υπάτης!

Πολιτικές και κυβερνητικές αθλιότητες απο ανίκανους εγκαθετους που το μονο που γνωριζουν ειναι να εισπράττουν τον παχυλο μισθό τους. Στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος για την περιβόητη ΕΤΑ,δηλαδή την εταιρία των τουριστικών ακινήτων που έχει υπό μιά ιδιότυπη ομηρία ολα τα ιματικά της χώρας.

Ο Δήμος λαμιέων έπεσε θύμα μιας άθλιας πολιτικής αγυρτείας της Διοίκησης της ΕΤΑ.
Ο Διευθύνων Συμβουλος της εταιρίας παρότι ειχε απο τον Φεβρουάριο ενημερωθεί ωστε φέτος τα ιματικά της Υπάτης και ει δυνατόν και των Θερμοπυλών να λειτουργήσουν στην ώρα τους,την 1η Ιουνίου, ο κ.Λάμπρου διαβεβαίωνε τον Δήμαρχο Λαμιέων να μην ανησυχεί και όλα θα λειτοτυργήσουν κανονικά.
Τον τελευταιο καιρό ομως καθώς πλησίαζε ο Ιούνιος και ακομη δεν εβγαινε η προκήρυξη προσληψης του εποχικου προσωπικού τοσο ο κ.Κοτρωνιάς οσο και ο πρωην αντιδήμαρχος Τάκης Σιλεούνης αναζητούσαν τον κ.Λαμπρου να μαθουν τι γινεται. Μετά απο πολλές προσπάθειες ο κ.Λαμπρου τους απάντησε λιγες μερες πριν την εκπνοή του Μαίου, οτι δεν γινεται τίποτα γιατί το Υπουργείο εσωτερικών τον ενημέρωσε πως η διαδικασία πρέπει να περάσει απο το ....Υπουργικό Συμβούλιο!
Ουσιαστικά δηλαδή εχει χαθεί η μισή λουτρική περίοδος,εχουν καταστραφει οι επιχειρηματίες των Λουτρών Υπάτης και ο κ.Λάμπρου αγνοούσε ωστε εγκαίρως να έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες,τι προβλέπει ο Νομος για τη λειτουργία της Υπηρεσίας του.
Αυτο πρακτικα σημαίνει οτι πριν τον Ιούλιο δεν προκειται να λειτουργήσουν τα ιαματικά της Υπάτης ,στις Θερμοπύλες ισως και καθόλου.
Λεφτά υπάρχουν αλλά τα πετάμε στη θάλασσα οπως τα ιαματικά νερά!
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου