Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Σπουδαία διάκριση μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας

Διακρίσεις σαν αυτή που έλαβε η μαθήτρια του Δημοτικού μας Ωδείου Στέλλα Φούρλα, μας υπενθυμίζουν ότι κάποιοι συνπολίτες μας δουλεύουν ουσιαστικά προάγωντας πολιτισμό!
Το τμήμα μουσικής επιστήμης και τέχνης του πανεπιστημίου Μακεδονίας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργάνωσε Διαγωνισμό ερμηνείας –κατεύθυνσης – ευρωπαϊκής μουσικής την Τρίτη 24 Μαΐου 2011 για όλους τους φοιτητές των ειδικεύσεων στο αμφιθέατρο τελετών του πανεπιστημίου.
Στο παραπάνω διαγωνισμό συμμετείχε η Στέλλα Φούρλα μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας (καθ. Θανάσης Φυσέκης) αλλά και πρωτοετής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης) ερμηνεύοντας μέρος κονσέρτου του ρεπερτορίου και απέσπασε το τρίτο βραβείο.

Να αναφέρουμε ότι 1ο βραβείο δεν δόθηκε παρά μόνο 2ο και 3ο. Οι δυο νικητές του διαγωνισμού θα συμπράξουν με την ορχήστρα του τμήματος το χειμερινό εξάμηνο 2011-2012.
Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας συγχαίρει την σπουδάστρια για την επιτυχία της, όπως επίσης και τον καθηγητή της για την υψηλή ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου του.

θερμά συγχαρητήρια
http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου