Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΣτηρίΖΩ - στηρίΖΕΙΣ - στηρίΖΟΥΜΕ

ΕΛΕΥΘΕΡΕ επαγγελματία,
Η AroTro Διαφημιστική αντιλαμβανόμενη την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, δημιούργησε την αφίσα για την στήριξη της τοπικής αγοράς του νομού μας. Με κεντρικό κοινωνικό μήνυμα το στηρίΖΩ - στηρίΖΕΙΣ - στηρίΖΟΥΜΕ προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει με τον δικό της τρόπο, τους επαγγελματίες και όλους τους πολίτες. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την κρίση και την διαπλοκή είναι να στηρίζουμε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον.(Το ΄να χέρι νίβει τ΄ άλλο και τα δυο το πρόσωπο). Πιστεύουμε πως έτσι μπορούμε να επιτύχουμε την επιθυμητή από όλους μας βιωσιμότητα και στην συνέχεια την ανάπτυξη του τόπου μας.
Για την καλύτερη διάδοση αλλά και εμπέδωση του κοινωνικού μηνύματος, προτρέπουμε τον ελεύθερο επαγγελματία να τυπώσει την αφίσα σε οποιοδήποτε φωτοτυπικό κατάστημα της περιοχής του και να την αναρτήσει στο χώρο του σε εμφανές σημείο. Το κόστος είναι μηδαμινό αλλά ο σκοπός πολύ σημαντικός!
Μας αφορά όλους!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και επισήμανση, μπορείτε να μας καλέσετε στο 22310 22228 ή να μας στείλετε το μήνυμα σας στο email : info@arotro-adv.gr
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την ανταπόκρισή σας.


ARoTro Adv
τηλ. 22310 22228
info@arotro-adv.gr
www.arotro-adv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου