Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Εκθέσεις και τοπική αγορά στο ΕΒΕ...

Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει το Δ/Σ του ΕΒΕ. Η επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων - μελών του επιμελητηρίου σε εκθέσεις στην Κύπρο την Γερμανία και την Κίνα , η επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων στην φετινή ΠΕΛ... και η δια της προβολής στήριξη των προϊόντων και της τοπικής αγοράς είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν .

 Ο κος Διαμαντάρας με δηλώσεις του στον FΜ- 1 διαβεβαίωσε πως ειδικά φέτος που η στήριξη του επιμελητηρίου θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουν επιχειρήσεις να πάρουν μέρος στην ΠΕΛ, το ΕΒΕ θα διατηρήσει το περσινό ποσοστό επιδότησης ενώ μέσω διαφημιστικής καμπάνιας θα γίνουν προσπάθειες στήριξης της τοπικής αγοράς.
Προβληματισμός για τις εξελίξεις λόγω κρίσης επικρατεί και στο ΕΒΕ Φθιώτιδας μετά και την ματαίωση του 35ου Ράλλυ ΕΛΠΑ λόγω ελάχιστων συμμετοχών.
Πρόκειται για ένα ντόμινο εξελίξεων λόγω της οικονομικής κρίσης εξήγησε στον FΜ- 1 ο πρόεδρος του ΕΒΕ Αλέκος Διαμαντάρας σημειώνοντας ότι η αναβολή μιας τέτοιας διοργάνωσης αποτελεί τον προπομπό παρόμοιων εξελίξεων σε κάθε είδους διοργανώσεις. Παράλληλα η ματαίωση της διοργάνωσης επηρεάζει μια σειρά άλλων κλάδων που περίμεναν να κινηθούν γύρω από αυτήν .
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου