Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μαθητής βάζει τα γυαλιά στους "μεγάλους"...οδηγούς

 Καλησπέρα, Είμαι μαθητής και θα ήθελα να θίξω ένα ζήτημα που αφορά κυρίως το κυκλοφοριακό της Λαμίας... Ίσως αυτό το πρόβλημα να μην είναι σαν όλες τις άλλες καταγγελίες αλλά νομίζω πως πρέπει να θιχτεί άμεσα και αφορά κυρίως την συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι Λαμιώτες οδηγοί στους κεντρικούς δρόμους της Λαμίας !

 Είναι αδιανόητο εν έτη 2011 να προσπαθεί κάποιος πεζός να περάσει απέναντι από ένα πεζοδρόμιο στο άλλο και με δυσκολία τελικώς να τα καταφέρνει με κανέναν οδηγό να φιλοτιμείται να σταματήσει για να περάσει ...

Πιο συγκεκριμένα αυτό που παρατήρησα και με εκνεύρισε είναι ότι στην πλατεία Πάρκου προκειμένου να περάσει κανείς από τη πλευρά που είναι η vodafone απέναντι, πρέπει κυριολεκτικά να κάνει Ράλι ώστε να τα καταφέρει και πολλές φορές στο τσακ να την γλιτώνει μη τον ξυρίσει κάποιος ασυναίσθητος οδηγός που έχει ανεπτυγμένη ταχύτητα ,ενώ αυτός ο πεζός μπορεί να είναι γονείς με μικρά παιδιά ηλικιωμένοι και οτιδήποτε άλλο..

Βλέποντας προχτές έναν αστυνόμο της τροχαίας να έχει στίσει συζήτηση με κάποιον γνωστό του και ακριβώς στα 10 μέτρα έναν ηλικιωμένο να προσπαθεί να περάσει χωρίς κανείς να του δίνει σημασία είναι λίγο χοντρό .... Δηλαδή πρέπει κάποιος να την πάθει πρώτα για να βάλει μυαλό?? ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν στέλνω το μήνυμα για να συνετίσω τους οδηγούς και να τους βάλω στον ίσιο δρόμο...Αυτό είναι πρακτικά αδύνατο..

Θέλω να ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΩ όμως την αδιαφορία της δημοτικής αρχής ώστε να πάρει τα μέτρα της με κάποιον τρόπο ... Ίσως με την τοποθέτηση πεζοφάναρων ... Με την τοποθέτηση ενός αστυνομικού-ρυθμιστή της κυκλοφορίας σε ώρες αιχμής.... Στα Τρίκαλα στον κεντρικότερο δρόμο της πόλης όπου περνάει πλήθος κόσμου καθημερινά είχανε πεζοφάναρα και τα βγάλανε γιατί πια δεν χρειαζόντουσαν ...

Ευχαριστώ!
http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου