Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Υπάρχουν πεζόδρομοι στη Λαμία ή μας κοροϊδεύουν?

Εάν κάποιος κυκλοφορεί σ' αυτή τη πόλη δεν είναι δύσκολο να καταλάβει ότι ισχύει το δεύτερο. Δηλαδή μας κοροϊδεύουν και μάλιστα μπροστά στα μούτρα μας, υποτιμώντας την νοημοσύνη μας!!! Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά αυτό που συμβαίνει και βιώνουμε όλοι οι δημότες καθημερινά και μόνο η δημοτική αρχή δεν βλέπει.!!!! -Το βράδυ κάθεσαι να πιεις ένα ποτό στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και κινδυνεύεις να σε πατήσουν τα αυτοκίνητα... -Τα μηχανάκια πάνε κι΄έρχονται ίσια κι΄ανάποδα πάντα στους πεζόδρομους!!! -Παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας!!!! -Οι είσοδοι των πεζόδρομων πάντα μπλοκαρισμένες...αν χρειαστεί να περάσει ασθενοφόρο η πυροσβεστική? - Φυσικά η απαράδεκτη εικόνα με τα ταξί στον πεζόδρομο της πλ. Ελευθερίας συνεχίζεται...παγκόσμια πατέντα!!!

Αυτά που βλέπουμε λοιπόν καθημερινά εμείς οι δημότες, αν κάνει μια βόλτα ο Δήμαρχος ή ο αντιδήμαρχος, είναι δύσκολο να τα διαπιστώσουν????
Είναι δύσκολο να ρωτήσουν τη δημοτική αστυνομία....Πόσες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σήμερα στους πεζόδρομους???
Αλλά ξέχασα ποιους πεζόδρομους....για άλλη πόλη θα μιλάμε!!!

Αναγνώστης
lamiareport.gr

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/11, 12:29 π.μ.

    ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/11, 12:32 π.μ.

    τωρα αρχισαν στην πλατεια ελευθεριασ να κληνουν μπροστα τα μαγαζια με ναυλον ο καλαμπαλικησ και η δημοτικη κοροιδια δεν τα βλεπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή