Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν ξέρουν τι ψηφίζουν

Στο πρακτικό 44 , αρθ. απόφασης 568 περίπτωση 27 της Δημαρχιακής επιτροπής (Σαγιάς Γ. , Βούλγαρης Απ. , Παλιαλέξης Η, Δρακάκης Δ. Ρουμποτιά Ε. , Μπαρτσόκας Κ) υπάρχει η πρόταση :
«Στη οδό Σμύρνης από Ηρακλείας μέχρι τις σιδ/κές γραμμές να επιτραπεί η στάση στάθμευση ΙΧ οχημάτων» . Μέχρι τις γραμμές εννοεί μέχρι την Αντικύρας.  Η πρόταση ήρθε για έγκριση στο χθεσινό [26-1-2011] δημοτικό συμβούλιο .

Στο συγκεκριμένο τμήμα της Σμύρνης που είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης και περνούν πάρα πολλά τροχοφόρα χωρούν με δυσκολία δύο αυτοκίνητα η πρόταση ήταν να επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στο ένα ρεύμα!!! Στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου που περνάω αρκετές φορές την ημέρα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.

Ο μοναδικός Δημοτικός Σύμβουλος που αντέδρασε ήταν ο Π. Στασινός εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας. Προκλήθηκε ένταση και όταν σηκώθηκα για να Διαμαρτυρηθώ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο,αρμόδιος Δημοτικός Σύμβουλος είπε οτι όλα τα θέματα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων τα έχει ελέγξει επιτροπή !!!
Ευτυχώς ο Κύριος Δήμαρχος (και Μπράβο του ) πρότεινε να αποσυρθεί και να επανεξεταστεί η εισήγηση.

Την ώρα που πήγα να φύγω πληροφορήθηκα από Δημοτικό Σύμβουλο το έξης απίστευτα παράλογο: ότι η στάση στάθμευση ΙΧ οχημάτων ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας (στο ύψος της οδού Κρυσταλλοπηγής ,που τώρα έχει κλείσει ) για να μπορούν παρκάρουν απέναντι τα αυτοκίνητα τους οι πελάτες και να ταλαιπωρούνται χιλιάδες συμπολίτες μας. !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου